Obavljen porođaj na trotoaru ispred Hitne pomoći u Novom Pazaru: Nije bilo vremena da se buduća mama uvede u zgradu 1Foto: Z. S. M.

U Novom Pazaru, na trotoaru ispred zgrade Hitne pomoći, obavljen je porođaj jer lekari nisu imali vremena da buduću mamu uvedu u zgradu.

Kako je objavljeno na Instagram stranici novipazarvesti_official, buduća mama stigla je do zgrade Hitne pomoći privatnim automobilom, a porođaj već tada bio u toku.

„U nesvakidašnjem i emotivnom događaju, žena je donela na svet dečaka ispred zgrade Hitne medicinske pomoći u Novom Pazaru. Hitna reakcija medicinskog osoblja osigurala je da porod prošao bez komplikacija“, navodi se na Instagram stranici novipazarvesti_official.

 

Prema istim informacijama, buduća mama je dovezena privatnim automobilom do zgrade Hitne pomoći, ali zbog već započetog porođaja nije bilo vremena da se prebaci unutra.

Ekipe Hitne pomoći, kako tvrde, reagovale su munjevito, te su obavile porođaj ispred ulaza, na trotoaru.

„Porođaj je prošao bez ikakvih problema, a majka je nakon toga prebačena na odeljenje ginekologije, gde će biti pod nadzorom lekara“, stoji u objavi.
Kako se dodaje, mama i beba su dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari