Portal Bebac najoštrije osudio ponašanje Vučića i Lončara

"Fotografisanje za medije važnije od bezbednosti bolesne dece"

Ostavite komentar


  1. E, sad lepo, roditelji te dece da tuze bolnicu! Sramota na sta je sve spreman ovaj covek zarad politickih poena.

    1. Dobro bre kako Vas nije sramota…pogledajte lepo snimak gde majka deteta insistira da se fotografise sa detetom i da je predsednik imao povez i da je ona molila da skine povez…BOG NEK VAM SUDI što se koristite ovakvim niskim udarcima…UOSTALOM VEĆINA INFORMACIJA VAM JE OVAKVE tačnosti …a možete i da skinete ovaj post jer Vam nece odgovarati u moru laži i obmana

      1. Nebojsa
        Poenta je da on uopste nije ni trebalo da ide tamo u vreme epidemije konju!

    2. Šta misliš da medicinsko osoblje spava u karantinu?Moj Marko verovatno ti je preokupacija tel i društvene mreže?

  2. naprotiv, nema ničeg ružnog u slikanju, ružan je način na koji se to sada koristi za političko razračunavanje

    1. Tesko je sa niskosvesnim botovima ali je jos teze sa manipulatorom Vucicem koji se ne libi, zarad licne promocije, da ugrozi zdravlje bolesne dece. Jel ce decu da stavlja u autobuse i vozi po Srbiji? Jel to sledece? Dno!!

    2. Gospodjo nije ovde reč o tome koliko je taj potez slikanja ružan ili lep,već OPASAN!Voleo bih da znam kakav bi bio Vaš komentar da ne dao Bog Vaše dete leži tu.

    3. U vreme epidemije gripa, kada je u Srbiji od posledica gripa umrlo 30-ak osoba, kada su zabranjene posete u bolnicama, kada je đacima produžen zimski raspust zbog epidemije, prvorođeni imperator Srbije našao za shodno da obilazi decu obolelu od teških bolesti (nažalost)?! Ti Alekasandra kažeš „naprotiv…“ ?! Zar je slikanje sa decom i samopromocija prvorođenog imperatora Srbije u vreme epidemije, važnije od zdravlja dece? Za prvorođenog i tebe očigledno nije, jer da jeste, niti bi prvorođeni ugrozio zdravlje teško bolesne dece, niti bi ti Aleksandra napisala „naprotiv, nema ničeg ružnog u slikanju…“!!!

    4. Aleksandra, ocigledno nemas ni decu, niti znas sta je hemato-onkolosko odeljenje , niti imas saoaecanja i empatije za druge.

      1. Kakav bota? Ona je BOTINA, kad je ovakvu gluposti izjavila. Dobiće za nagradu picu umesto sendviča.

    5. Pod jedan: Vucic I svita nisu smeli da budu pusteni u bolnicu jer se nicim ne razlikuju od drugih posetilaca kojima je zbog epidemije gripa zabranjen ulazak. Pod dva: Aleksandra, da li je Vucic mogao da ostane u hodniku sa te strane stakla a deca zatvorena u sobama u kojima borave sa druge strane stakla I da tako nastane fotografija? Moglo je, je li tako? A zasto nije? Eeeeee…

    6. Naprotiv, mnogo je ružnog u slikanju. Da je zaista detetova želja bila da upozna predsednika, predsednik je mogao da je ispuni sam, sa svim merama opreza, a ne da jadno dete izlaže riziku vodeći svu svitu i novinare. Sramno ga branite! Sram vas bilo!

    7. Sram Vas bio! Sram, sto zloupotrebu tesko bolesne dece koristite u politicko propagandne svrhe ne razmisljajuci o ugrozenosti te decice i onako vec slabog imuniteta. Ako ta deca leze na sterilnim odeljenu hematoonkologije, valjda je jasno svima zabog cega. No….takvima kao sto ste vi SNSovci nista nije sveto!

  3. Moja osnovna, nikad rešena, dilema jeste da li smo mi kao narod „ab initio“ od vajkada loši, kvarni, funjare i zli, pa sada svi računi odjednom dolaze na naplatu, ili nam se poslednjih godina znatno „nabildovala“ „performansa“ u pomenutom smeru, pa smo „emotivno“, bedno, višepartijski potpomognuti, postali narod „za primer“.. Vest kao vest nemam ambiciju da komentarišem, kao što je verovatno ni jedan normalan čovek ne bi imao..

    1. Ivo Andric je napisao „Znakove pored puta“… kad bi svako bar jednom procitao ovu knjigu verovatno bi shvatili kakav smo to mi narod. Karma je čudo Božije, zato nam se sve loše i dešava. Opštiti o poseti je degutantno kao i sve ostalo. Svaka koja ostane za zubima zlatna je…

    2. Bravo,pravo u centar.Los i kvaran narod kome je trebao ovaj los vodja da pokazu svoje pravo lice!

  4. Pogledajte samo fotografiju koja ide uz ovaj tekst i sve će vam biti jasno. Razumem želju nekog deteta da vidi ili se slika sa predsednikom, ali zar to nije moglo da se obavi bez pompe, tolike pratnje, silnih novinara, izveštača i kamermana, mikromana i ko zna sve koga ne? I pre svega, a zarad bezbednosti ostalih pacijenata, da se kontakt obavi na izolovanom mestu, a ne prolaskom i šetnjom kroz celu bolnicu. Ima li kraja ovom ludilu? Taman kad pomislimo da su iscrpljene skoro sve banalnosti, gluposti, nesuvislosti,………oni nas iznova demantuju s novim i još gorim. Ovo, zaista, nema nikakvog smisla, postaje krajnje nehumano i izaziva najozbiljniju zabrinutost. I zamislite, to rade učeni, pismeni,……..ljudi i na najodgovornijim funkcijama. Šta onda da očekujemo na nižim instatcama i kakav im je ovo primer od njihovih pretpostavljenih?? Žalosno i sramota. P.S. Samokritika i iskreno izvinjenje od svih njih je nešto najminimalnije što od njih očekuje javnost.

  5. Za vreme rata 1999 god.Dok su na Kosarama i sirom zemlje ginula deca,vojnici,narod,Vucic i Nikolic su od drzave uzeli stanove.Toliko o njima..

  6. ZGROZENA SAM. Upravo sam prelezala grip, iako sam vakcinisana i nije bilo uopste lako. Iznenadjuje me da su doktori ovo dozvolili, nisu smeli po cenu otkaza. UZAS, UZAS….

  7. Da je za Vučića lična promocija iznad svega, dobro mi je poznato, ali ova izjava Lončara je ispod svakog očekivanja, biti toliki poltron i toliko se dodvoravati može samo pajac.

  8. A kada je to ljudima na vlasti bio bitan život gradjana pa makar se radilo i o hiljadama pa i o deci takodje.

    Političari nisu tu da štite zdravlje gradjana nego državu koju čine njima bliski..

    Oduvek je tako bilo.

  9. Budući da Vučić dosledno krši Ustav, Zakone i sva moguća pravila i norme, bilo je očekivati da će da uđe bez maske među ugroženu decu na Institutu u sred epidemije gripa. To je poruka: mogu da radim šta hoću! Vrhunac bahatosti!

  10. Zbog ovakvog skandala gde predsednik Vucic kao moguc izvor zaraze seta po odeljenju gde su hospitalizovana deca sa najtezim oboljenjima zbog cega im je imunski sistem drasticno ostecen, ministar Loncar MORA MOMENTALNO DA PODNESE OSTAVKU. Ovakav strasan propust ne bi napravio laik a ne ministar sa diplomom Medicinskog fakulteta. Skandal gde je presednik drzave DIREKTNO UGROZIO ZIVOTE DECE KAO MOGUC IZVOR ZA NJIH FATALNIH INFEKCIJA.

  11. Lepo rece Seselj, njega treba obuzdavati i kontrolisati inace ce se oteti, i ne da se oteo, nego je prevrsio svaku meru, pa sto ide u kampanju kad je siguran u pobedu, i nije predsednik preko 50 posto gradjana Srbije, ali vlast neda

  12. „Bolesno dete zeli da vidi predsednika“,gospode boze,pomozi,ovi izgubilu kompas……

  13. Ne razumete.
    … ‘prva porodilja Srbije’, ima izvesne isceljiteljske moci koje je stekao jos u seseljevim Radikalima. Zato moze kroz vatru, vodu i Brisel. Sa Pinkom za petama.
    Hrabto i vizionarski. Sa decom, Siptarima, zarazama i klevetama’
    Narod srpski mora da shvati kakvog Proroka, Vizionara i Iscelitelja mu je Gospod Bog dodelio, …

  14. Pod hitno da menja marketinšku agenciju i savetnike za nastupe..pa ovo prevazilazi svaku meru ne samo neukusa..

  15. Ovaj direktor ko spajdermen u onoj zavesi a ako je zabranjena poseta mogao je Vucic da saceka jos koji dan dok prodje opasnost od gripa jer na odelu i kamerama kablovima ,cipelama,kozi,kosi,tasnama itd ima trilijarde bakterija da zna Loncar ako nije naucio a Loncar se slika sa znamo svi sa kim.

  16. A g-din gradonačelnik čak i bez ikakvih preventivnih rekvizita…mantila, kaljača, maske… Sramotaaaa, užas!!

  17. Ne postoji „los narod“ postoji samo los sistem koji primorava ljude da
    mu se prilagodjavaj kako bi opstali. Primer loseg sistems je ovaj u kome
    zivimo. Los i nehuman.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.