Portal Danasa ponovo oborio rekord u posetama

Četvrti mesec zaredom www.danas.rs beleži konstantan porast statistike

Ostavite komentar


  1. Normalno da belezi kada je jedini portal koji ima i novine a koliko toliko je nezavistan.

  2. To je nama Nasa borba dala,da imamo najaceg portala…!!! Avanti…

  3. Zar vam nisam rekao da ćete u februaru oboriti januarski rekord iako ima manje dana?

  4. Dokle god budete objektivni, i realni, bez senzacionalistickih naslova i sadrzaja iz zute stampe, imacete sve vecu i vecu podrsku normalne Srbije.

  5. Samo polako izbacite ostrascene prostake koji pozivaju na fizicke sukobe ili donose presude bez sudjenja, idite u pravcu nekadasnje Politike i udarajte snazno argumentima i istinom. Eliminisite sve botove, nisu potrebni, istinu pametni vide i sami, a oni treba da budu Danasova ciljna grupa. Postoji prostor, iskoristite ga.

    1. Lepo i dobro rečeno,nažalost ni eve novine nisu potpuno „nevine“,teško je sasvim odoleti karikaturi i senzaciji.

    2. Ja lično nemam nikakvih problema sa komentarima „botova“ , jer najrađe odgovaram na drugomisleće tekstove, dosadno je polemisati sa istomišljenicima.
      Ne iznenađuje me što beležite rekorde, jer objavljujete stavove svih političkih opcija i svako može izneti svoj stav, da je Bog dao da je tako i u državnim medijima, ali nažalost nije.

  6. Nastavite i dalje tako. Srecno i nedajte da vas uniste. Znamo da ste vladajucoj garnituri trn u oku.

  7. Jedva se izlecih od Blica i B92. Pratim vas, N1, Insajdera i istinomera. Pink mi odavno nije u spisku boja. Rts se nakad desi – ali svi smo ljudi, gresimo.

  8. Ja sam ranije pratio portal b92, ali od kad su prešli u ruke SNS-a prešao sam na Danas i više sam nego zadovoljan. Svako dobro.

  9. Čestitam, i molim Vas da u aplikaciju ubacite podešavanje sa noćnim modom i veličinom slova!
    Nadam se da ćete mi ispuniti želju!

  10. Molim vas da napravite grafikone za poslednjih 12 meseci . Bilo bi dobro da napravite i uporedne grafikone sa blic i kurir, ali ne da bi umanjili vas uspeh već radi analize. Ne zaboravite da vas jedan čitalac vredi kao pet kurir ovih .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.