Portal Kompas organizovao vožnju krugom dvojke povodom svog prvog rođendana 1Foto FoNet: Zoran Mrđa

Portal Kompas organizovao je danas za članove redakcije i njihove goste vožnju tramvajem na trasi linije 2, uz muziku, kifle i jogurt, čime je obeležena prva godina postojanja Kompasa.

Direktor portala Kompas Milivoje Čalija rekao je da je taj medijski portala nastao u saradnji Novinske agencije FoNet, Nove ekonomije i Vremena.

„U pitanju je novi medijski portal koji postoji na mrežama već godinu dana i za cilj ima da na sažet i racionalan način obavesti javnost o onome što se dešava oko nas“, rekao je Čalija za Fonet.

Portal Kompas organizovao vožnju krugom dvojke povodom svog prvog rođendana 2
Foto FoNet: Zoran Mrđa
Portal Kompas organizovao vožnju krugom dvojke povodom svog prvog rođendana 3
Foto FoNet: Zoran Mrđa

Navodeći da živimo u dobu zasićenja, Čalija je rekao da su procenili da sažeta i kvalitetna informacija svakom čoveku omogućava da izabere svoj pravac i da se zato portal zove Kompas (kompas-info.com).

U pozivu Kompasa za današnju vožnju tramvajem navedeno je da je to možda jedna od poslednjih vožnji tramvaja krugom dvojke koji će ići tom trasom na način koji je to činio decenijama.

Ranije je predsednik Privremenog organa Beograda Aleksandar Šapić najavio novu pešačku zonu u centru Beograda koja će spojiti Kalemegdan i Knez Mihailovu ulicu, i zahvatiti deo Pariske i ulice Tadeuša Košćuška prema Kalemegdanu čime bi, kako su preneli mediji, bar na osnovu prvih objašnjenja, bio prekinut i čuveni „krug dvojke“, trasa tramvaja oko centra Beograda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari