Na već tradicionalnom Sajmu zapošljavanja u Požarevcu posao je obezbedilo 90 nezaposlenih koliko je radnih mesta ponudilo dvadesetak poslodavaca.

Otvarajući sajam, direktor Nacionalne službe zapošljavanja Dejan Jovanović je istakao da je u prošloj godini u Srbiji organizovano oko stotinu ovakvih sajmova na kojima je posao našlo nešto više od 10.000 ljudi. Jovanović je izrazio zadovoljstvo, što je na Sajmu u Požarevcu prisustovalo oko 500 nezaposlenih osoba koji su imali priliku da se u direktnim razgovorima sa poslodavcima upoznaju sa uslovima za zapošljavanje i za dobijanje novog radnog mesta.

U Braničevskom upravnom okrugu, osim u Požarevcu, sajmovi su ove godine organizovani u Golupcu, Velikom Gradištu, i Žagubici na kojima je posao našlo 186 osoba dok je u prošloj godini na četiri sajma posao dobilo 390 nezaposlenih. Nakon sajma, direktor Nacionalne službe zapošljavanja Dejan Jovanović sa saradnicima, obišao je Autokuću „Murkos“ u Požarevcu koja je do sada veoma uspešno saađivala sa filijalom za zapošljavanje u Požarevcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari