Poskupljuje karta u autobusu u Novom Sadu, jedan od razloga i to što je vozačima teško da vraćaju kusur

Ostavite komentar


  1. GSP ne ulaže u vozni park, nego u džepove vozača čija je plata 150.000 dinara.

  2. Kartu kupujem u autobusu i nikad ne uzimam kusur, koji stoji uvek spremljen na pultu kod vozaca. Njegov posao je samo da izda kartu. Primetila sam da niko od gradjana ne uzima kusur i da svi kupuju karte, ako ih vec nemaju! U BG to nije slucaj!
    To nije razlog povecanja cene karte!

  3. Cena u Bg je 50 dinara ! Platis kao covek preko sms poruke i ne mlatis se sa parama kusurom i karticam

  4. Pihhh 100 din bus??? Kod nas 120 din vec
    2 god a vi s3 bunite sto ce da malo poskupi

  5. da ne bi morali vraćati kusur i tako se dodatno umorili jednostavnije da karta bude besplatna!

  6. Kako vas nije sramota da dižete cene karata a uslove vožnje ne poboljšavate, autobusi kasne, većina vozača neljubazna, šalju se vozila bez klime ili ih ne uključuju, totalno nezadovoljstvo građana a vi dižete cene iako vas građani iz svoih poreza finansiraju.

  7. Usporava ih onaj automat koji štampa jedan račun, tj kartu u 2 minuta, pa onda tako i putnik (sa kusurom u ruci) i vozač bulje u aparat dok on samo svetli…

  8. U Subotici 120 a preko kartice sigurno 95 , mesečna za radnike za sve linije 3.564

  9. Zašto u N. Sadu nema karata da se kupuju dopune. Onda vozači nebi imali problem sa naplatom. Ne možete da kažete da ne poskupljuju karte kupljene van autobusa. To su samo mesečne zaposlenih i penzionere karte. Šta kad neko dođe u N. Sad?

  10. Vozačima je teško da vraćaju kusur,da budu kuturni,da budu fini…A ovima „iznad“ je teško da ne troše naše pare,pa je lakše sve poskupeti!Aliii imamo mi leka,naša ravnica lepa pa kad udarimo peške uzduž i popreko!!!Biće to štogod!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.