Poskupljuje pretplata za RTS: Skupština usvojila izmene zakona

Ostavite komentar


  1. Nisam se bunio kad je opozicija uvela obavezno plaćanje naknade javnom servisu, a neću se ni sad buniti zbog malog poskupljenja.

  2. @ Sava – Tada javni servis nije služio jednom čoveku. Neuoporediva razlika.
    RTS je u to doba imao i kulturni, dečiji, naučni, dramski program. Mogle su da se čuju sve važne informacije. Kako ste vi saznali za sve moguće kriminalne radnje, afere, nezakonite radnje, ubistva, krađe itd. u poslednjih 12 godina? Preko RTS-a sigurno niste. Njihov program je takav da bi oni nama trebalo da plaćaju ako ih gledamo. Sramota! I to se zove javni servis!

  3. Da bih RTS bio nezavisan medij mora imati stabilne izvore prihoda poskupljenje nije veliko

  4. Eto koliko moze da utice opozicija sto god ovi na vlasti odluce usvoji se tako reci opozicija im dala legitimitet i sad moze da rade sta hoce ovi sluze svi zajedno samo da nas pljackaju.

  5. Nismo bili zadovoljni radom RTS-a ni za 299 dinara, ovo sad je čist bezobrazluk! Šta kvalitetno može tamo da se pogleda. Slagalica je jedina stvar koja vredi, ostalo su izvrnute vesti i serije od pre 30 godina reprizirane 20 puta. SRAMOTA!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.