Poskupljuje pretplata za RTS

Ostavite komentar


  1. Nezajažljivi lažovi!Ne gledam te njihove programe a moram da plaćam čak i za brojilo na firmu koja se bavi proizvodnjom. Nema šanse to odjaviti. Pa ne plaćam ja zaposlene da gledaju TV, a radio nema šanse da čuju od mašina.

  2. Sramota…pojedini novinari na rts imaju plate vise hiljada evra, po ledjima narida, dok se drugi mediji snalaze kako znaju i umeju

  3. Ovo je poznati kliše AV.
    Posle izbora poskupljuje struja, putarine, povećava porez na imovinu, pomera radno vreme, uvode nove takse, i zagorčava nam život na sto načina.
    Samo što narod ne pamti

  4. Dezinformativnu tv mrežu treba ukinuti, a parazite koji su se tu namnožili rasterati.

  5. Glasali ste,to je pravi rezultat glasanja.a penzionerima želim sreću u daljoj propasti jer će im biti ukinut penzioni fond da bi se od tog fonda vraćali krediti i kamate za spoljni dug

  6. Pretplatu za javni servis treba ukinuti a ne povecavati. Kako se finansiraju ostale tv stanice. Na vikendicama i objektima gde je potrosnja do 150 Kw godisnje, treba ukinuti pretplatu. Na moje ime se vode 3 brojila, znaci moram placati na sva tri pretplatu sramota. Jos jedno beliko opterecenje na racun penzionera i ljudi sa prihpdima ispod proseka, stamota za drzavu

  7. Treba da vas je sramota što na taj način otimate novac.Što se ne potrudite da ga zaradite kao ostale televizije.

  8. Sve programe gledamo preko kablovsle, zasto njima posebno jos placamo

Ostavite komentar


Društvo

Protest u Negotinu protiv litijuma 8

Protest u Negotinu protiv litijuma

U Negotinu je večeras održan protest građana zbog gradske deponije, koja je samo ove godine gorela šest puta, a kako navode, pridružuju se i borbi protiv iskopavanja litijuma u Zapadnoj Srbiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.