U Kragujevcu će od 1. avgusta poskupeti gradski prevoz i toplotna energija koju isporučuje Zastava Energetika, odlučeno je na jučerašnjoj sednici Gradskog veća. Gradski prevoz u Kragujevcu u gradskoj A zoni od prvog dana narednog meseca koštaće 30, umesto dotadašnjih 32 dinara. Cene pretplatnih karata za različite kategorije stanovništva (radnike, učenike.

U Kragujevcu će od 1. avgusta poskupeti gradski prevoz i toplotna energija koju isporučuje Zastava Energetika, odlučeno je na jučerašnjoj sednici Gradskog veća. Gradski prevoz u Kragujevcu u gradskoj A zoni od prvog dana narednog meseca koštaće 30, umesto dotadašnjih 32 dinara. Cene pretplatnih karata za različite kategorije stanovništva (radnike, učenike.i druge ) biće više za 30 do 100 dinara no sada.
Centralno grejanje u Kragujevcu će od 1. avgusta, sa uračunatim PDV-om. koštati blizu 45 dinara po kvadratnom metru. Vlasnici stanova od 50 kvadrata, na primer, grejanje će od početka avgusta plaćati 2.230, 50 dinara mesečno. Poskupljenje gradskog prevoza i centralnog grejanja u Kragujevcu obrazloženo je povećanjem cene nafte i rastom troškova poslovanja auto-prevozničkih firmi i Zastave Energetike.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari