Poslanica Milenković- Kerković: Nišu je potrebna Služba za spašavanje životinja, a Grad mora da pomogne udruženju Zoo planet koje to već radi iz entuzijazma

Ostavite komentar


  1. Predlog je glup i zlonameran jer je došao od političke glave. Šta je sledeće, osnivanje animal policije, javnog preduzeća za zbrinjavanje životinja, koja budalaština može da im padne na pamet?
    Citiram njene reči: „…pronađe način, formu, pravni osnov i stvori pravila…“ Po čemu se ovakav stav razlikuje od izjave bilo koga današnjeg političara na vlasti?
    Ako neko hoće da pomogne, neka ide u Kamenicu u ZOO kutak, povede svoju decu, 2-3 puta nedeljno, da čisti balegu, da nosi vodu, seno, pa ćemo videti kolko stvarno voli životinje.
    Slikanje za novine nam je poznato.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.