Poslanici Britanskog parlamenta optužili Džonsona i Bajdena da su odgovorni za pobedu talibana

Ostavite komentar


  1. Konacno da i priznaju da su naj vece zlo po mir bilo gde u svetu….oni se vode samo svojim interesima…koliko su novca izneli iz Avganistana. I sad ce bedne zemkje da teraju da prime njihove izbeglice…

  2. Smislili su oni nesto drugo , njima je Kina ne napustajuci i dalje Rusiju kao trn u oku , bas izgleda sve kao sahovski mec, prica se da stvarjau savez Japan, Juzna Koreja i dal rece covek Vijetnam koji bi mozda mogao na neki nacin ugroziti Kinu u datom trenutku .
    Ali sta je interesantno kako te drzave u kojima su pobijeni nelegalno mnogi civili i dalje zele da saradjuju sa njima, znaju sta su im uradili a oni bi i dalje ucestvovali protiv drzava i to neleglano koje ih ni na koji nacin ne ugrozavaju naravno sve dotle dok ovi manipulatori ne izmisle da ih ugrozavaju . Zaista ne mrzim Ameriku i mi bi smo saradjivali sa njima onda kada se vidi da vode pravednu spoljasnju politiku ali ovako kako oni rade kao da sa njima nesto nije u redu, saradjuju oni koji ih se boje , kao i svetu kriminala, sa kriminalcima saradjuju samo oni koji ih se boje i koji vole novac zato za sada nema pravde u spoljasnjoj politici, ali da ne stampaju novac bilo bi i te kako , ZASTO ONI SMEJU DA STAMPAJU NOVAC , AJDE SVI DA STAMPAMAJU I MALI DA FALSIFIKUJU PA DA VIDIMO NA STA CE SVET ONDA LICITI .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.