Poslanici o "slučaju Vulin"

Ostavite komentar


  1. Upravo mi se javila tetka iz Kanade i kazala da je spremna da Vulini pozajmi 200.000 evra a o kamati ce se licno dogovoriti sa njim.Obavesticu ga rekao sam mada sam bio razocaran zato sto meni nije imala da pozajmi 10000 evra kada sam trebao da kupim garsonjeru.Sta ces takve su danas tetke komentarisala je moja supruga.

  2. Ma nek objasni odakle mu tolike pare. Kradu na veliko , a ja da uzmem 100 dinara završio bi u buvari.

  3. Žuti krali al i nama dali, ovi kradu a nama ne dadu. Sećam se kako su prozivali Sandu kako se otmeno oblači. Žena koja iza sebe ima struku i radni staž.

  4. Nek zvanicno pitaju kanadske vlasti dal je tetka platila porez na tih 205.000 i dal je prijavila iznosenje tog kesa iz kanade.Pokret socijalista sa levicom nema ideoloske dodire .Previse je julovaca u vlasti diplomatiji pravosudju.

  5. Covek je zalutali lik iz Gospodara prstenova i elitni dezerter,bas je odbojan i ljigav tip.Tetka mu je poslala razglednicu za Novaka mozda pre 15-20 god i sad se setio tetke.Sisajmo vesla

  6. Predlažem da se Vulinu dodeli čin maršala.Parlament će to izglasati glatko, ukoliko Generalsimus Vučić to poželi!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. i 4. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.