Poslanici prete Sejdinoviću

Ostavite komentar


  1. Mnogo nam osetljivi ovi naprednjaci. Da li ja ne volim svoj grad ako primetim da su ulice tokom godina njihove vladavine urnisane i da vozimo slalom zbog dobrog održavanja? Da li sam državni neprijatelj ako primetim da su javna niška preduzeća do 2008.godine, dok se Tadić nije zagrlio sa Dačićem, poslovala pozitivno, a sada naprednjaci ne umeju da upravljaju njima? Da li sam državni neprijatelj ako smatram da je niški aerodrom bolje poslovao dok su njime upravljali naprednjaci iz Niša, a da beogradski naprednjaci ne umeju da rade taj posao i da će, ne vrate li sklonjene naprednjake, od niškog aerodroma za par godina ostati samo kargo saobraćaj? Da li sam državni neprijatelj ako primetim one rupe na auto putu odmah iza Naisa ka Beogradu? Jesam li državni neprijatelj ako primetm da ima previše septičkih jama u ovoj državi i da bi taj problem morao ubrzano da se rešava? Jesam li državni neprijatelj ako primetim da se bagremova šuma nekontrolisano seče i da iz godine u godinu imamo sve manje bagremovog meda? Mogu ovako u nedogled, jer je puno problema. Interesuje me da li sam državni neprijatelj ako želim da moja država postane mesto poželjno za život, da deca požele ovde da ostanu umesto što pakuju kofere? Jesam li državni neprijatelj ako tražim decentralizaciju države, neposredan izbor narodnih poslanika, odbornika, predsednika opština, gradonačelnika i javnih tužioca? Jesam li državni neprijatelj ako kažem da ni u Albaniji nije nacionalni stadion u glavnom gradu, a beograđani bi naš da grade u Surčinu?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.