Posle tragičnog udesa u Nišu prometne saobraćajnice dobijaju zaštitne ograde i kamere

Ostavite komentar


  1. Slazem se ograde su jedan deo zastite, ali mislim da mnogo vise treba da se radi da se nesto slicno ne desi. Tipa radari, da se te kazne stvarno posalju a ne da ih policija obrise kao sto je standard u Srbiji. Zatim kamere koje ce sve to pratiti. Mozda poraditi i na kaznama i da se mozda sredi nekako da deca poznatijih budu unutar Zakona. No, zivimo u Srbiji. Stavis ograde pa to ce sve probleme da resi 😀 Samo napredno!

    1. Bojim se da nismo toliko imucni da bi gradili stotine hiljada km kojekakve ograde za zastitu gradjana. Puno je jeftinije osnovati dva ministarstva Pravde i Policije kao u svim zeljama sveta.. Posle nesrece u Nisu pisalo je da je maloumnik danima divljao Gradom od 600 000 stanovnika koje nema policiju, koje spodoba koja je prvobitno utvrdila da je vozeno 80 km na sat, Kako su roditelji zaradili tolike pare da jedva punoletnom (s)inu kesiraju 70 000 e za auto Pitanja je mnogo bez odgovora a kada dobijemo odgovor ograde ce biti suvisne, dotle ostaje Nam prirodan zakon OKO ZA OKO; ZUB ZA ZUB!!!!!!!!!!!

  2. Dakle umesto da se kažnjavaju ubice za volanom, jer je ubistvo u saobraćaju „legalizovano“ u poremećenoj Stradiji, postavljaju se zaštite. Treba staviti jednostavno „ležeće policajce“ da stoka ne može da vozi više od 5km na sat. A ko prekorači brzinu u zonama ograničena dovživotno oduzimanje dozvole i automobila.
    Ubica sa automobilom može da ubije više nego ubica sa pištoljem, a to statistike smrti u Srbiji i potvrđuju, da ima više ubistava u saobraćaju nego klasičnih ubistava

  3. Znači, kad pogine dvoje ljudi onda se sete ograda, kamera… A šta je do sada sprečavalo nadležne da to urade? Sramota. Nego mene najviše sad interesuje šta će da bude sa tatinim sinom koji je ubio dvoje ljudi. Jel će i za njega da važi zakon kao za nas smrtnike ili….

  4. Ништа паметно ова власт није смислила па тако и ово!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.