U svečanoj sali Gradskog zdanja priredjen je prijem za članove kolektiva Zdravstvene ustanove Apoteka Požarevac povodom osvajanja Nacionalne nagrade za poslovnu izvrsnost, Apsolutni oskar kvaliteta u konkurenciji malih i srednjih preduzeća. Tom prilikom, gradonačelnik Požarevca, Miodrag Milosavljević je rekao: – Ovo je velika počast ne samo za vašu ustanovu već, takođe, i za osnivača, Grad Požarevac, i uopšte čitav kraj, pošto ste vi regionalna kompanija i za ceo naš Braničevski upravni okrug.

Pošto vidim da mi se nikada niste obratili sa nekim zahtevom dokaz je da ste vi i vaše poslovodstvo uspeli da stvorite jedan dobar milje u poslovanju, da stvorite jedan pravi ambijent a ova nagrada koju ste primili predstavlja vrhunac vašeg poslovanja. Želim vam da prevaziđete i taj vrhunac i ostvarite i ono što je krajnji cilj a to je da jednog dana dostignete i neko međunarodno priznanje što je retko ko uspeo čak i u Srbiji.

Direktor Nebojša Jorgovanović izrazio je nadu da će uspešna saradnja na ostvarenju zacrtane misije, a to je unapređenje zdravstvene zaštite građana, biti nastavljena. – Apoteka Požarevac i svi zaposleni izuzetno su ponosni na priznanje koje je osvojeno i mislim da je to jedan veliki rezultat svih zaposlenih koji su pre devet godina prihvatili jedan izazov unapređenja farmaceutske zdravstvene usluge i davanje jednog jačeg intenziteta i mnogo više nego što je možda u tom trenutku to i sama zdravstvena zaštita to i prepoznavala ali smo motivisali jedan veliki entuzijazam koji nije ostao bez rezultata pa smo mi danas s pravom prepoznati u sistemu kvaliteta i poslovne izvrsnosti i ova nagrada koju smo dobili kao apsolutni pobednici u svih devet kriterijuma je jedan veliki rezultat svih zaposlenih naše zdravstvene ustanove. Bile su to godine kada je sadašnji gradonačelnik bio predsednik Upravnog odbora kada smo mi stvarali temelje kako bi otpratili nove izazove savremene farmaceutske usluge i izašli pred naše korisnike, a danas s ponosom mogu da kažem da imamo jednu modernu i savremenu farmaceutsku ustanovu gde još ima još puno stvari da se uradi i unapređuje ali smo prepoznati i u srpskom apotekarstvu kao lideri u tom stručnom poslovanju. Kako nas doživljavate vi u Požarevcu tako je i u čitavom Braničevskom okrugu pošto smo se trudili da naša usluga bude na identičnom nivou kvaliteta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari