Posrnuće zvano Srbija

Ostavite komentar


  1. Ja se potpuno slažem sa novinarkom. U svom radnom veku sam video kako nam uništavaju prosvetu, kako deca sve manje znaju, kako su kolege apatične i nemaju volju da nešto promene. I ko je kriv? Naravno vlast i nakaradne njene vrednosti.

  2. „Oni žive živote koje mi ne možemo ni da zamislimo i zadovoljno se smeše dok nas kradu i međusobno sukobljavaju.“
    S TAKVIMA SE NE MENJA.

  3. Ukoliko promenimo sistem kojim upravljaju nekvalifikovani ljudi, mozemo promeniti i drustvene vrednosti.
    Balkan je definitivno prepušten sam sebi.
    Dolazi period tranzicije bez ikakve kontrole drustva i jačanje retrogradnih “stvaratelja”.

    Znaju učeni ljudi kojim metodama se društvo može držati pod kontrolom.

    Na našu nesreću prepustili smo hirurgiju ljudima koji misle da su hirurzi.

    Lično sam prešao u Veliku Britaniju i otišao iz Srbije kako bih nastavio život kao pripadnik LGBT populacije.
    Karijeru sam imao u Srbiji gde su poslovi u oblasti OIE takodje kontrolosani od režima.
    I dalje imam nadu čitajući slobodne medije uz po koju suzu svakodnevno.

  4. Citajuci ovaj tekst zakljucio sam da smo najgori na svetu i da toga nigde nema sem kod nas. Da imam takvo misljenje o svojoj zemlji ja bih otisao tamo gde je sve savrseno.

  5. Ubijena osoba je bioloski bila muskog pola tako da bi mediji trebalo da navode istinite podatke o zrtvi. To kako se on polno opredeljivao je bila njegova licna stvar. Mogao je da se izjasnjava i kao vanzemaljac ali verujem da bi bilo neumesno posle pisati kako je vanzemaljac ubijen u centru Beograda.

  6. Bolest je nekoga ko je bio muškog pola tvrditi da je bio ženskog pola, a to sva sredstva informisanja tvrde.Ne ubijen je muškarac a ne žena, inače mi je svakog žao ko tako i na taj način nastrada.

  7. „Srbija je postala mrak i svetlo na kraju tunela se definitivno ne nazire.“ Ni tunela na vidiku a kamo li svetla…

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.