Postupak kontrole MUP-a zbog policajca koji je šamarao građanina

Na inicijativu zaštitnika građana

Ostavite komentar


  1. A jel se policija informise o prekoracenju mera preko drustvenih mreza? Sta je navedeno u dnevnom policijskom raportu? Zasto je drugi policajac takodje precutao prekomernu upotrebu sile? Disciplinski postupak sprovesti protiv obadvojice. Treba ocistiti policiju od trulezi.

    1. Uhapseni je sam poceo da se samopovredjuje. Onda ga policajac povredjuje da bi ovaj, uhapseni odustao od samopovredjivanja. Sta nije jasno?

    2. Evo kako se to rešava u uređenim državama, između ostalog.
      Prvo ovakvi razbojnici sa prosečnim IQ u životinjskoj zajednici, ne može da bude policajac. Ako kojim slučajem se provuče po neki „kandidat“, sledi otkaz bez ikakve nadoknade, zabrana rada u državnim institucijama zauvek i njemu i članovima porodice ako je ima. Odšteta oštećenom do kraja života a možda i deca nastavljaju plaćati odštetu ako je oštećeni još uvek među živima. Ako je dobio stan od „države“ (tj. Od nas), odmah se izbacuje na ulicu.

      1. Sramota ,bruka sta si Srbijo dozivela napadaju drzavne sluzbenike gde je ministar da zastiti svoje radnike,ovi dokonjaci sto isteruju pravdu sprdali su se sa policajkom koja je dobila batina na pijaci ,aplaudirali ismevali kako je pokosena nokautom.Neznate vise gde.udarate

    1. Šta ćete, živimo u „državi“ sa „policijom“, koje ne znaju da li smo registrovali automobil ili nismo. Za dalje neću da zamaram …

  2. A posle se čude što policiju niko ne voli.
    Doduše, ja verujem da je većina policjaca korektna i profesionalna. Medjutim, sliku kvare ovakvi kao ovaj siledžija, a još više je kvare rukovodioci koji ih brane tako što ih blago kažnjavaju. Dok god bude tako, važiće moja prva rečenica. Ako bi svaki policajac znao da će zbog ovakvih prestupa sigurno leteti iz službe, ne bi se tako ponašali.

  3. Sta reci? Mislite da ce nesto da bude? Nikom nista. Bice disciplinska oko 6 meseci nakon cega ce se vratiti u sluzbu. Gradjani onda mogu da zive u strahu od bilo kakvog postupanja ljudi iz Mup-a. Njima je ocigledno sve dozvoljeno. Nema Drzave,vlast je takva kakva jeste. Zivimo u opstem haosu. Zalosna je zemlja Srbija

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.