Postupci se vode kad imaju uzrok

Odgovor na demanti Advokatske komore Šapca

Ostavite komentar


  1. Zaista je indikativno da Dule Eraković i dalje tera svoje, to samo ukazuje da je sve vreme znao pravu istinu , ali da ju je svesno prećutao. Tužno i žalosno. Nesporni podaci dostupni na net-u: Ružno i apsolutno nedolično i neprimereno ponašanje se desilo 02.11.2019. Sednica Upravnog odbora AK Šabac na kojoj je doneta odluka da se podnese disciplinska prijava održana je 04.12.2019. Prijava sačinjena dana 23.01.2020. Koleginica izabrana u Gradsku izbornu komisiju početkom Marta 2020. Sama prijava je podneta od strane Upravnog odbora, kolega Mandić samo potpisao prijavu, ali ne u svoje ime već u ime Upravnog odbora AK Šapca. Jel ti zaista misliš da se ne bi postupalo po podnetoj prijavi. Uostalom, prijava joj je poslata na izjašnjenje od lica nadležnog za vodjenje disciplinskog postupka. Da ne smaram, sve je to inače redovna komorska procedura. Dule, braniš nešto što ne treba braniti, objavio si lažnu i neproverenu vest i to je fakat, žao mi je , ali je tako. Pravo pitanje je zašto je Zelenović pucao sam sebi u nogu dozvolivši da mu u GIK-u sedi osoba sa ovakvom reputacijom. Da budem iskren, iznenadjen sam što i dalje otvaraš raspravu u vezi ovoga, to samo šteti čelnicima Šapca pred ove izbore, jer se jedno lično, ružno i nedolično ponašanje pokušava braniti kroz formu političke odmazde što je toliko providno, da nemam reči. Oni drugi, SNS Šapca, sad se sigurno nasladjuju, ali neka i treba, Vi im se sami nameštate. I ti, umesto da staneš i pustiš da vreme učini svoje, ti i dalje uporno dolivaš ulje na vatru, šta ti je bre, urazumi se, ovim člancima odmažeš. Dalje se neću izjašnjavati po ovome.

  2. Nije je tužio pa nije kriva. Tako razmišlja mafija a ne advokati, koji mi sve više liče na članove mafijaških org.

  3. Prvo: Da nije bilo lošeg ponašanja i vređanja, ne bi bilo ni podnošenja prijave. Tačka.
    Drugo: Umesto da je problem rešavala tamo gde mu je mesto. ONA SAMA se obratila novinama pokušavajući sebe da prikaže kao političku žrtvu ! Da se prekrstiš i levom i desnom rukom.
    Za sva ova dešavanja znamo samo zato što se advokatica obratila novinama, a ne SNS, to je činjenica.
    Nije nemoguće da su pristalice SNS u komori iskoristili penal šansu, ali ko je načinio faul, pa advokatica. Zato sedi i ćuti. Ko se bavi politikom mora uvek budi spreman na niske udarce, jedni drugima to non stop rade, zato i ne volim političare, svi su za sada slični. Još uvek nema svetla na kraju tunela Srbija.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.