Potomci ratnika Srbije nisu uspeli da polože venac u Parizu

Ostavite komentar


  1. To je zato što dolaze iz zemlje Miloševića,Šešelja,Vučića,Dačića,Vulina i ostalih srpskih „patrijota“!

    1. Koliko vidim ti bi jedino bio sretan ako bi dolazili iz zemlje pod americkom okupacijom.Jadni lj smo kada imamo autosoviniste.kao ti.Kakve veze ovi nabrojani maju sa prvim svetskim razom neareco jedna,nauci da bar nesto postujes.

      1. Da gospodine Dejane, ja bih bio srecan kada bi dolazili iz zemalja pod americkom okupacijom kao sto su Portugal, Spanija, Francuska, Holandija, Belgija, Luksemburg, Nemacka, Austrija, Danska, Norveska, Svedska, Finska, Italija, Ceska, Kanada, Australija, Novi Zeland… Nikako iz bivsih istocnoevropskih zemalja i Rusije, ni po koju cenu iz zemalja koje su gazile ruske cizme i kozacka kopita i koje i dan danas zive u senci KGB sapke !!!
        Kakva Srbenda, ahahahahaha…

        1. Vidis lazni domtore ja bih ziveo u Drbiji koja nine okupirana jado autosovinisticka.Ubice te Stokholmski sindrom,jos jedan „korisni idipt“

      2. Ne, nego dolaze iz zemlje ciji je terorista – Gavrilo Princip – dao povod izbijanju Treceg Svetskog rat. A Milosevic i ostali su samo dokaz svima njima, da se Srbija promenila nije! Mnogi su postali Gavrilo Princip

        1. Treci svetski rat? Milosevic? Gavrilo Princip? Opet si zaboravio da popijes lek?

      1. Danojlic da ponisti francuske papire pa da prica o Francuskoj. Pa posle toga da ide kod Putina da zivi, radi i stvara kao sto je to radio u Francuskoj svih ovih godina, ahahahahaha…

    2. Dolaze iz zemlje Stepe Stepanovica Zivojina Misica Petra Bojovica Milunke Savic

      1. Vojvoda Petar Bojovic je postradao od boljsevickih terorista, Dragutin Gavrilovic takodjevrativsi se iz logora…danas glorifikujemo pocinioce i njihove sledbenike! Zato sedimo u cosku!

  2. Nisu mogli of Albanaca, Nemaca, Turaka….i slicnih pobednika is Rvog svetskog rata.

  3. Kao i svake godine, ambasade prijavljuju delegacije koje ce odati pocast palima. Ocigledno se nasa diplomatija vise trudila oko toga da ugosti predsednika drzave nego o formalnostima prijave delegacije potomaka boraca.
    Samo neuki u tome vide svetsku zaveru umesto javasluka .

  4. Kako su oni dosli tamo, na divljaka, samoinicijativno? Imamo glupake za inteligenciju. To se pokaze svaki put kad je neka konkretna odluka na delu za razliku od beskrajnih sedeljki, tribina, okruglih stolova i sl. gde se nikakve odluke ne donose pa svako besplatno tupi svasta do mile volje. A Danojlic je prica za sebe.
    ps.
    Ta svecanost i nije bila obelezavanje pobede jedne strane vec zajednicka poruka pomirenja obe strane koje su ucestvovale u konfliktu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.