Potpredsednik Dveri pozvao Trivana da podnese ostavku posle izlivanja mazuta u Moravicu

Ostavite komentar


  1. Прошле године 1. августа је Влада донела одлуку да се у продавницама наплаћују саморазградиве пластичне кесе у циљу еколошке борбе Србије а у складу са препоруком ЕУ (Србија иначе није члан ЕУ).

    Какве везе имају Триван и пластичне кесе? Па Он је био иницијатор ове ујдурме која се завршила његовом изјавом „новац од продатих кеса је зарада трговаца, који су нам продавали кесе, и Министарство за заштиту животне средине од тога нема ништа“.

    Е видите, овај Триван нас је направио будалама јер нем је почео да продаје пластичне кесе које смо ионако добијали бесплатно. Истовремено оне друге кесе, које стварно загађују околину, и даље добијамо бесплатно и даље се увозе у Србију.

    Па и овај из Двери сада трућа око неке нафте а не смета му што је и Он испао будале од стране Тривана. Народ на протестима мора да тражи да Триван нестане из министарства јер је један неспособњаковић и мувара.

    ПС. Кесе које се сме разграђују се производе од истих материјала и на истим машинама као и до сада уз додатак мале количине јефтиног адитива .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.