Nastavljena potraga za telom Danke Ilić: Naređena obdukcija preminulog D.D, pretražuje se jama iznad Lazarevog kanjona (FOTO, VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nešto tu ne stima. Šta su ta dvojica priznala kad nisu ništa.dokazala? Nego da nije još jedna skrivalica tipa daj da se o nečemu priča dok im svima ne dosadi. Jer i ako su priznali pod batinama ili pod obećanjem da će im to biti olakšavajuća okolnost, to za sud ne znači baš ništa.

  2. Cim je predsednik poceo da vodi istragu odma sam se seto ubistava Ivanovica,Cvijana,2 min.na rampi i jos mnogo drugih nezaboravite da je 1999 taj isti bio minisdtar informisanja kada su se desavala ubistva a i jos dan danas niko od ubica nije pronadjen !

  3. Ovdje debelo smrdi.Od Vučić do Vučić.Kontraveze,laži laži.Ako bi se otkrila istina vlast bi mogla biti lincovana.Pravi stručnjaci se slažu sa mojim stavom.

  4. Jedna totalno nespodobna i troma policija. Gde je sada BIA i vrhunski operativci Vulin i Gašić

  5. Brat umro u pritvoru?? Ovo je sve cudniji slucaj.Da nije mucen? Ruska skola.

  6. Lazarev kanjon je teško pogodan, tu ne pomaže tehnika. Prošla sam ga sa planinarima. Na kraju se račva na kanjon Vej i Demižlok. Ako su telo bacila sa vrha kanjona, mora se tu svaka stopa pregledati. Užad

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.