Potvrđeno za Danas u MUP-u: Učenik mahao plastičnim pištoljem u OŠ „Jefimija“ u Obrenovcu

Ostavite komentar


  1. Vlast opozicija mejstrim crkva sva bagra ove srbije trudi se da objasni kako sistem nije kriv kako kaze bagra kad udjes u pogresan voz sve stanice su pogresne ilišto se grbavo rodi vreme ne ispravi

  2. Znaci policija se hvali, kao i nastavnici kako su savladali decaka sa igrackom i priveli ga, bez da je iko stradao?! Gde su bili ti hrabri nastavnici i policajac, koji je rasporedjen u skoli Brace Ribnikar juce, kada se pojavilo dete sa pravim pistoljem? Sada znamo da su deca bezbedna, ako napadac koristi igracku, ali ako koristi pravi pistolj, nisu? Bravo policija i obrazovne institucije. A i mediji sto su preneli ovu vest, kao da je pohvalno.

  3. Da li je jucer masakr izvrsen iz Uzija, poluatomatskog oruzja, za koje civili ne smeju dobiti dozvolu…?!!

  4. Pa treba ga izbaciti iz škole i zabraniti mu dalje školovanje kako u državnim tako i u privatnim školama unutar granica Srbije,zauvek.Roditelje takodje kazniti novčano ili zatvorom.Po kratkom postupku bez sudjenja.Samo drakonskim kaznama možemo da spasimo svet za decu koja treba da vode i zive u ovom društvu posle nas.

  5. Strašno jeste da dan nakon tragedije učenik vitla plastičnim pištoljem, ali je dobro da se još jednom uverimo da smo se odrodili od svega dobrog.

  6. „Hvala movinarima, profesionalcima“ što su stvorili idola.
    Jedno je obavestiti, dati informaciju, a drugo je trla baba lan da joj prođe dan. Ovi „bitni“ potrčali da se slikaju a novinari da raspredaju. Da li ste mogli otići kod nekog popa i praviti interviju o pomozi bližnjem, pravda odgovornost, pokrenuti molitvu. Nešto što treba da bude uzorno pa i ne verovali u Boga Alaha, Budu. Nego se dokačili da prikažu skice plana ubistva i drugih gluposti.
    Desilo se da smo dotakli dno i vi umesto da sve to predstavite ozbiljno vi pravite idola.
    Tek će biti svega.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.