Povećanje plata vojsci i policiji

Ostavite komentar


  1. S obzirom da je budžet pun, da su reforme i konsolidacije uspele plate i penzije mogu da idu gore

  2. Ni meni nije baš najjasnije, šta je zasmetalo kod izložbe? Istina?

  3. Baš čudno, bune se oni koji su ga najviše pljuvali. Kako se to ono beše zove…nedodirljivi?

  4. И Ви сте опет наставили "Премијер", " министри", иако они ти нису, већ су у оставци…

  5. Tako i treba vojska i policija imaju najodgovorniji i najrizicniji posao u nasoj zemlji.

  6. Kad budžet bude stabilan i plate će ići gore i to je jedini kriterijum koga se drži Vučić.

  7. Nasa vojska i policija su zasluzili da im se plate povecaju. Rade svoj posao dan i noc i rizikuju mnogo kako bi gradjani bili sigurni.

  8. Konačno i ova država da uvidi da treba lagati u odbranu zemlje. Naša vojska je u očajnom stanju. To je sve posledica reformi koje su sprovodili Davinić i Šutanovac.

  9. Nasa vojska i policija obavljaju veoma rizican i opasan posao, pogotovo u danasnjim vremenima i mislim da su itekako zasluzili povecanje plata. Ako se vec povecava prosvetarima koji ne rade nista zivo, policiji i vojsci treba takodje povecati i to mnogo vise.

  10. Obzirom da je doslo do finansijske stabilizacije, postoje realni uslovi da povecanje plata kako vojsci i policiji, tako i ostalima u javnom sektrou.

  11. Vojsci pod hitno treba vratiti pređašnji sjaj. Dobro su i uspeli da prežive Šutanovca

  12. Treba povecati koliko se moze,to su ljudi koji brinu o nasoj bezbednosti ugrozavajuci svoje zivote.

  13. Vidimo sta se desava u svetu i sigruno nije lako kordinirati u ovom trenutku, ali vojska i spec. jedinice su te u koje narod treba da veruje…

  14. Oni su i zaslužili, ali zašto stalno njima povećanje, kada će prosvetari, medicinari ili pravnici imati tu privilegiju?

  15. Vucic je covek koji je preokrenuo situaciju u drzavi.Konacno Srbija ide napred.

  16. Kad budžet bude stabilan i plate će ići gore i to je jedini kriterijum koga se drži Vučić.

  17. Sigurno su se stvorili uslovi za povećanje plata u sektoru odbrane države i gradjana. Vojska i policija su faktori za stabilnost i suverenitet gradjana i države .

  18. Uskoro će povećati platu i penzije ukoliko zaista Srbiji bude omogućen ekonomski oporavak i razvoj.

  19. U skladu sa mogucnostima ce se povecati plate u policiji i vojsci kako bi se poboljsao njihov standard.

  20. Vojska ima veoma odgovoran zadatak, za koji i treba da bude dobro placena… samo najbolje bi bilo da nikada ne dodju u situaciji da reaguju…

  21. Treba ulagati u vojsku i policiju i povećati im primanja ,Srbija treba da bude sigurna zemlja.

  22. Zasluzili su povecanje plata,a ovo je sada posle duzeg vremena realno povecanje. Iz budzeta a ne iz kredita pred izbore!

  23. Врхунски обучен војник, за пет дана. Али само по рецепту Вучића. Хоће ли неко рећи овом човеку да лупа као Максим по дивизији?

  24. Pa normalno, bez jake vojske i policije nema ni jake drzave, tako da je logicna izjava Aleksandra Vucic da plate treba da budu povecane upravo tim ljudima koji nas danonocno cuvaju.

  25. Што се плата за војску и полицију тиче то је јасно, неко ће морати да брани "систем" кад народ изађе на улице. И једно питање: А зашто ће Вучић ПОКУШАТИ да формира владу кад нема проблем са већином?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.