Poverenica: Lingvista Dragoljub Petrović nije uputio izvinjenje ženama zbog diskriminacije

Ostavite komentar


  1. Muka mi je od ovakvih zena!Mogle bi da s bave znacajnijim problemima u drzavi koja tone u zivo blato!

  2. Žene koje ne ispunjavaju patrijarhalne norme nazvao je nedovršenim. Razumem zašto se našem ženomrzačkom narodu to sviđa. Razumem i zašto su ga žene iz Femplatza prijavile.

  3. Živi i zdravi bili, profesore! Uživala sam slušajući Vas na fakultetu. Kamo sreće da i danas ima takvih ! Profesora koji se ne ustručavaju da kažu kako je sve ovo što se radi sa jezikom stvar nametanja bez smisla, ali sa jasnim ciljem . Stvar nametanja, dakle, a ne struke!

  4. Čestiti i istinoljubivi profesore Petroviću, bila je privilegija biti Vaš student.

  5. Šta će, mora i ona zaraditi platu, a profesoru Petroviću svakako ne može ništa. No, svejedno je gadno ugledati naslov tipa „Poverenica izrekla opomenu vrhunskom naučniku i intelektualcu: izvinite se Femplacu“.

  6. Akademska zajednica je poslednji bastion slobode govora u Srbiji. Ova namrštena (valjda da bi izgledala strože) poverenica uskoro će nam cenzurisati i slobodu misli i pomisli.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.