Poverenica: Tenzije povodom tvrdnji Marinike Tepić, voditi računa o načinu iznošenja optužbi

Ostavite komentar


  1. Tipican primer dvostrukih arsina poverenice.Dok propagatori linc u Skupstini javno iznose najgore optuzbe u stilu Gebelsovske propagande bez ikakvih dokaza Stankovicka zauzima svoje mesto u odbrani rezima,kad tad ce ga unovciti.

  2. A što se nije oglasila povodom terora nad dr Jovanom? Kad je neko patriota, porodicna zena, privrzena pravoslavlju, onda nije predmet zastite, samo feministkinje i neoliberalne zene.

  3. Praksa je da sve žtrve napastvovanja, pogotovo seksualnog, to delo prijavljuju posle 20+ godina. Tada shvate da prijavljivanjem nemaju šta da izgube a počiniocu se smanji moć koju je imao. To u javnom sektoru će raspravljati neka naša pokolenja jer žrtvama trenuutno odgovara status i položaj, ili su zaplašene gubitkom posla, ili nečim još gorim.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.