Poverenice Janković: Tražimo da se neformalni negovatelji izuzmu od zabrana kretanja

Ostavite komentar


  1. Pogodak u metu! Imam svekrvu staru 95 godina, i medicinsku sestru koja dolazi tri puta dnevno da joj pomogne da se presvuče, opere, promeni pelenu ako treba… Šta da radimo za vreme policijskog časa vikendom, pogotovo ako bude zabrana 24 časa? Ko da je pere, presvlači, itd? Molim botove da mi ne kažu da to mogu sama da radim, jer ne mogu, zato i plaćamo sestru. Da li naš preCednik razmišlja o takvim stvarima?

  2. Najveći problem građana Srbije je vlast koja nema sluha za probleme građana Srbije,već pod plaštom borbe sa virusom i dalje vode predizbornu kampanju.Na primer,građani koji zbog invaliditeta imaju popust prilikom rwgistracije vozila,taj popust ne mogu da ostvare dok traje vanredno stanje,već moraju da plate punu cenu,pa posle vanrednog stanja da se pregone sa državom oko refundacije.

  3. Naravno da ih treba izuzeti ali sa zvaničnim dokumentom,ovako…pa ne može da radi šta ko hoće.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.