Poverenik Marinović pokrenuo nadzor nad Ministarstvom prosvete

Posle incidenta sa elektronskim dnevnikom

Ostavite komentar


  1. Ko je nadležan (i zainteresovan) za sprečavanje (i kažnjavanje) naredbi direktora OŠ učiteljima da svi đaci imaju petice na kraju godine? Da li je iko zabrinut za budućnost ove zemlje i odgajanje savesnih građana koji svoju i budućnost države u kojoj žive zasnivaju na trudu i znanju?

  2. Smeo bih da se opkladim da nadzor neće biti završen do izbora, a umeju kada hoće da sve završe za nedelju dve… Da se neko ne stresira slučajno. A bilo bi lepo kada bi nam Poverenik rekao šta je sa prvim procesom nadzora elektronskog dnevnika koji je počet još 2017. godine kada je počelo uvođenje istog i koji nikada nije završen. Nadam se da i ovaj nadzor neće ovako proći.

    1. Obrazovanje je otislo u sunovrat. Diplomu kupis ko na buvljaku. Jos nesto.da li znate da u zadnjih desetak dana u nisu i aleksincu pljuste otkazi na devnom nivou? I kome ide 3 minimalac od drzave kad radnici budu otpusteni?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.