Poverenik: Povreda privatnosti zakonom o stanovanju

Ostavite komentar


  1. U SSSR-u sve do ia Perestrojke postojala lica koja su danonocno dezurala po zgradama i na svim spratovima hotela i restorana. Nornalno, to bili izaslanici KGB, cuvari drzave od svake pomisli nekog gradjanina da nesto ucini protiv partije i njenog vodjstva. Mozda SNS ima istu zamisao, stim sto bi u nasim zgradama bili njeni poverenici?

  2. To se zove i gaće na sunce. Kakva zaštita privatnosti? Zar građani sami ne treba da prijve svoje postanare i izdavanje stanova u zakup? Čemu policajac u zgradi?

  3. Šabića sad kao interesuje zaštita privatnosti građana? Nije ga bilo duže vreme, a sad se odjednom probudio. A narod treba da veruje da to nema nikakve veze sa predsedničkim izborima koji su sve bliže… Ma da…

  4. Sabiic od jednom kao brine za gradjane, vazi. Trebao bi se ozbiljno pozabaviti svojim poslom i raditi ono za sta ga gradjani Srbije placaju.

  5. Posten covek,koji postuje zakon ,nema sta da krije,tako da novi zakon nece nikog ugroziti,a opozicija pravi propagandu,trazeci nacin da se nekako istaknu

  6. Sabic je kao i Jankovic, pravi politicar, bavi se sa svim osim poslom za koji je placen.

  7. Interesantan je g.Šabić, neće ni kako on hoće, menja svoja "stručna" mišljenja kako vetar duva.

  8. Treba proveriti psihofizičko stanje pomenutog poverenika Šabića, svaki čas nam daje drugačije predloge i mišljenja, nije on pri sebi.

Ostavite komentar


Društvo

Mladić nestao u Velikoj Moravi 8

Mladić nestao u Velikoj Moravi

Muškarac rođen 1999. godine nestao je u Velikoj Moravi u ataru sela Lučica kod Požarevca, a spasilačke ekipe pretražuju reku i priobalje, potvrđeno je danas Radio-televiziji Srbije u požarevačkoj policiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.