Pozadina hajke na policijskog inspektora koji je otkrio Jovanjicu

Ostavite komentar


  1. Ne znam zašto bi policajci u Srbiji postupali po zakonu, ako državno tužilaštvo postupa protiv zakona? Ni Italija u doba najjačih mafijaških organizacija nije bila ovako protkana izdajama i korupcijom. Ja ne mogu da povjerujem u kakav se jad pretvorilo pravosuđe Srbije.

  2. Zbog ove vučićeve gadosti bi cela nacija trebala da podrži inspektora. Svi na ulice, totalna blokada. Ovo je tako veliko da nismo svesni. Ako im prođe u parkovima će da gaje marih. Okopavaće je zaposleni u komunalnim preduzećima.

  3. Ovo ne sme da prodje,da čestiti policajac koji je otkrio Jovanicu i uhapsio Koluviju da bude uhapšen.
    Gazela da radi !

  4. Gledali smo i Vulina i Babica u jovanjicii, a sam AV je rekao na TV pa sta nasli su tonu marihunae. Sta radi gdja Dolovac?

  5. Ovo mora da se istera do kraja! Ne može kriminal da vlada u zemlji. Narod mora da izadje na ulicu i da podrži inspektora Milenkovića! On je heroj u ovoj situaciji!!!

  6. Neozbiljno je tvrditi da je u ovom slučaju Milenković „otkrio“ Jovanjicu iz prostog razloga što je pomenuto gazdinstvo bilo registrovan subjekat za proizvodnju konoplje. Ako sud utvrdi da je umesto industrijske konoplje proizvodio „kanabis sativu“ koja se svrstava zvanično u opojnu drogu onda može da se piše o kriminalnoj aktivnosti.

  7. Za Karana-najbolje je razvodnjiti situaciju, relativizovati, naći nebitnu ispriku. Suština Karane suština je bitna. Tu tvoju registraciju okači na oglasnu tablu u opštini. Malo zakonitosti, odgovornosti i sve bi se dokazalo. A ti bi isto odgovarao kao neko, ko prikriva tragove zločina.

  8. Podrska radu svakom cestitom policajcu, u ovoj drzavi samo oni nesto rade……pravosudje je davno palo

  9. Kako ne shvatate da ako ovo „prodje“ sve
    je besmisleno- postojanje sudova, tuzilastva i policije
    Zato opozicija, mediji i na kraju gradjani moraju da podrze Milenkovica
    Ne moze 10 000 ljudi da ugnjetava 6 miliona….dosta je bilo!

  10. Koja drzava vrsi pritisak i hajku na gospodina Milenkovica ? Pa nisu valjda Dijana Hrkalovic i Vucicevi tabloidi vlast u ovoj zemlji ?! Dajte mu podrsku Aleksicu, pravnu i ljudsku. A mi cemo znati sta da radimo u cilju podrske i njemu i zakonima na ovoj teritoriji .

  11. Ne potpirujte vatru tamo gde je nema. Kakve dodjavola izjave tzv Dijane Hrkalovic ? Okanite se toga cenjeni Danas, ne srljajte u tabloidno blato, zamolio bih vas iskreno.

  12. Od kada je svedočenje policajaca presudno za tužilaštvo i sud. Bitni su dokazi a u ovom slučaju je dokaz da li je nadjena konoplja droga ili ne. Menjate teze i vrtite se u krug jer vas neko na to usmerava.

  13. Podrska za inspektora Milenkovica ,treba shvatiti ko nam vodi ovu nasu lepu Srbiju !

  14. Sve za nasu decu,da imaju travu i da se truju,dok pojedinci prave profit od te iste trave prodajom.Ali stvar je jasna,pa dragi gradjani malo malo pa dobijete po neku novcanu pomoc dq vam se zamazu oci.Upitajte se malo odakle je taj novac koji vam dele.Zato pustite ljude da rade oni misle na vas.

  15. Treba da se stidi Srbija,dobro znamo sta se radi u zemlji ,a insp Milenkovic koji je na sl nacin izgubio oca ,treba da prodje isto,zasto zato sto radi svoj posao,stavi glavu u torbu ,a drugi skinu kajmak ,na njemu se slomi …
    Podrska za in Milenkovica treba svi od kolega pa i narod da ga podrzi..

  16. Srbija se mora braniti na ulici,sve ostalo je bezvredno.Pitam se da li je moguće da se na uličnim protestima nađe „samo“
    10% Beograđana…ili nam je pretežno dobro…Samo i samo protestima semmoże smeniti vlast…

  17. Građani ne mogu a da ne snose i oni odgovornost.Zašto?E,pa zato što ovo trpe.
    Dakle Gazela i 100 hiljada na protestu.

  18. Ако дозволимо да власт уништи инспектора Миленковића, то значи да ћемо бити уништени и као народ и као држава.
    Нема државе без правде, а правду морају спроводити часни и професионслни полицајци, тужиоци и судије.
    Хајде једном да станемо иза Човека и да се са њим боримо за истину и правду до краја. Само тако ћемо одбранити часне полицајце а полицајце – криминслце стрпати у затвор, а са њим и сав политички шљам.

  19. Ovo što čine nadležni državni organi,a ne čine ništa što bi morali je siguran znak da štite prve likove Srbije koji odlučuju o svemu i koji su debelo korumpirani i njen su generator.

  20. Autoritet SAD.prema Vučiću se pojačava ….ali se otpušta
    kočnica prema.. Slobodanu Milenkoviću!!!!!

  21. Svi putevi vode u Jovanjicu.Padom Jovanjice neminovno bi usledila lancana reakcija.Svi elementi zapleta ukazuju na aktere,samo tuzilastvu nije jasno.Stvarnost na orvelovski nacin:laz se proglasava istinom,ropstvo slobodom ,neduzni krivim…

  22. Nema nikakvog uklanjanja časnih policajaca koji rade svoj posao.Takođe,sudstvo radi svoj odgovoran rad koji se ne dovodi u pitanje.Preostaju samo ludaci i kriminalci u vrhu vlasti koji insistiraju na uticaju i pokradenom novcu.Neće ići bez ostavki i lustracije .

  23. Čim sam video vest da je Mali Senta
    pohapsio one sa značkama i otkrio
    Jovanjicu,napisao sam komentar da je
    nadrljao.Naime,Jovanjica takva kakva
    je bila nije nastala slučajno.E sad,ili je
    M.S. znao šta je pa precenio svoje mogućnosti ili nije znao pa uleteo „,da
    reši stvar“ isto mu dođe.

  24. Narode pod hitno na ulicu ovo nesme da im prodje. Hoće čoveka da lincuju sto je AV bati pokvario posao

  25. Kako je prosao inspektor Jovic, a sada ga vise niki i ne pominje. Mrtvo more!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.