Tri požara za 24 sata u Beogradu: Tužilaštvo naložilo policiji da dostavi izveštaje 1ilustracija foto: Shutterstock/Artistic_Arena

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je naložilo nadležnim organima da sačine zapisnike i da dostave izveštaji sa prikupljenim dokazima, nakon čega će, kako su naveli, biti utvrđene činjenice o tri požara nastala na teritoriji Beograda u poslednja 24 časa.

U saopštenju, koje prenosi RTS, se navodi da su javni tužioci Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešteni su da su se juče i danas dogodila tri požara i to dva na teritoriji Surčina i jedan na teritoriji Novog Beograda.

U Surčinu su juče izgoreli klanica i magacin filmske opreme, a jutros je na Novom Beogradu izgoreo kafić.

Kako se navodi, po nalogu javnog tužioca službena lica Policijske uprave za grad Beograd su izvršila uviđaj na sva tri mesta požara. Dodaje se da su posledice sva tri požara velika materijalna šteta, ali da nije bilo povređenih.

„Dati su nalozi policijskim službenicima da se obave razgovori sa svim učesnicima, da se pribave video snimci, kao i da na lica mesta izađu veštaci za požare i eksplozije radi utvrđivanja uzroka požara. Policijskim službenicima je takođe naloženo da sačine zapisnike o pregledu lica mesta i foto-dokumentaciju, te da nakon što preduzmu sve radnje, javnom tužiocu dostave izveštaj sa svim prikupljenim dokazima, nakon čega će biti utvrđene dalje činjenice o nastalim požarima“, saopšteno je iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari