Ugašen požar u „Beogradu na vodi“

Ostavite komentar


  1. Očekujem teorije zavera u stilu: požar je direktan napad na Vučića, državu, prosperitet … i naravno iza tog terorističkog čina stoje opozicija, strani plaćenici, nevladine organizacije, Soroš, Đilas … svi oni koji Srbiji ne žele dobro.

  2. Radnici se grejali vatrom koju redovno loze u kolicima za malter, sto ne bi smeli da rade. Vatra je zahvatila zapaljivi materijal koji ne bi trebao da se ugradjuje na stambenim visespratnicama. Cena kvadrata je sada tamo na 2700eu/m2 a BgdH2O galama je pocela sa projekcijama od 6000eu/m2….itd, itd…

  3. Zar je moguće da na objektu koji je navodno u završnoj fazi izgradnje ne funkcionišu javljači požara i ne aktiviraju sprinklere koji bi trebalo da ugase vatru u začetku!?Da li se ove zgrade uopšte izvode prema standardima gradnje iz ovog veka?

  4. Moguce je da su CIA-diverzanti , uz pomoc tzv. „umerene opozicije“, podmetnuli pozar. „Neko“ pokusava da napravi „Majdan“ u Srbiji . Zna se ko .

  5. Ne treba se zgražati nad komentarima osoba koje su zrele za psihijatriju, jedva su dočekali jedan ovakav incident….

      1. Definicija ironije? Zna se ko je, neračunajući okupatore, palio beograd. Sreća pa u zgradi nije bilo umetničkih slika, nameštaja, escajga itd.

  6. Koje ludilo, koji prevaranti. Pa ovo je isto kao oruzje nadjeno ispred kuce AV. Narode izadji i glasaj protiv!

  7. Upalile se a nisu još ni završene. Sta će biti kada se usele. A o upotrebi zapaljivih materijala za izolaciju solitera ne treba ni govoriti. Nadam se da će sada uz kupovinu stana davati i popust na parcele na nekom od grobalja, da se barem malo uštedi.

  8. Centrala mi je rekla da napisem da je dobro da nije bilo zrtava i da su vatrogasci reagovali mnogo brze nego ranije. Jel mogu sad da dobijem svoj tesko zaradjeni sendvic?

  9. Zar to zgrada najboljeg projekta u Evropi gori, a da nije ni završena ? 😀 Simbol SNS vlasti. Predskazanje skore propasti. Truleš je trulež pa da je sto ružičastih televizija predstavljaju kao nešto najlepše. „Ovakve stvari se dešavaju.“ Da na starim objektima, ali ne na onim u izgradnji.

  10. To je prava slika i prilika njihove profesionalnosti:
    Nisu ni završili, a već gori..

    1. njima to super dodje:
      1. nekoga mogu da optuze u politicke svrhe jer inace nemaju program
      2. imaju izgovor sto ne zavrsavaju zgradu koja tone
      3. opet fokus na njihove super milenijumske projekte

  11. Kad jedan var izazove toliko pozar ispada da je ugradjen veoma los izolacioni materijal koji je zapaljiv ! Ovo je nedopustivo za bilo koji ozbiljan projekat da bude toliki javasluk ! Nestucni projektanti, nestrucan nadzor, izvodjac radova profitira ugradnjom losijih i zapaljivih materijala uz podmicivanje nadzora i projektanata a kupci stanova ce da nagrabuse…

  12. Не зна се шта је чудније и горе у вези с овим: други пожар на недовршеној згради, лош материјал, лош квалитет радова, непостојање заштите од пожара, или ватрогасци који су пожар могли да гасе само прскалицама с апаратима на леђима!
    Честитам власницима станова, мирис пожара је јако, јако тешко уклонити. Ја бих тражио замену стана, или бар 30 посто нижу цену. О томе да су сви преплатили ову јадан шминкерај од градње, посебна је прича.

Ostavite komentar


Društvo

U Kraljevu je ipak bio dan žalosti, ali za njega niko nije znao 10

U Kraljevu je ipak bio dan žalosti, ali za njega niko nije znao

Nakon pogibije čitave porodice kod Kraljeva u subotu popodne, u ovom gradu je ipak bio proglašen Dan žalosti, međutim, za njega niko nije znao. Zvaničnog obaveštenja nije bilo u medijima, a dan nakon nesreće na trgu je nastupala Jelena Karleuša, što je šira javnost osudila upitavši zašto Kraljevo nije proglasilo dan žalosti.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.