Požar u staračkom domu u Pančevu, uhapšene dve osobe 1Foto: FreeImages/ Tom Def (Ilustracija)

U požaru u Pančevu koji je izbio u neregistrovanom starakom domu tri osobe su poginule, a 11 osoba je povređeno, saopštio je MUP.

Požar je izbio u 4.50 u Ulici Svetog Save 60, a kako je navedeno, pripadnici Sektora za vanredne situacije požar su ugasili, prenodsi B92.

Uzroci požara biće utvrđeni po završetku uviđaja, saopštavaju iz MUP-a. U gašenju je učestvovalo tri vozila i sedam vatrogasaca.

Prema saznanjima RTS-a, najverovatnije se zapalio krevet u jednom stanu, a vatra se proširila na još dva. Policija je uhapsila Lj.M. zbog organizovanja neprijavljenog staračkog doma, saopštio je MUP.

Kako prenosi B92 policija je uhapsila dve osobe zbog organizovanja neprijavljenog staračkog doma i izdavanja prostorija u kojima je u požaru poginulo troje ljudi.

Prema saopštenju MUP-a, uhapšeni su Lj.M. zbog postojanja osnovane sumnje da je počinila krivično delo protiv opšte sigurnosti, dok je S.S. uhapšen zbog postojanja sumnje da je počinio krivično delo pomaganje u izvršenju krivičnog dela protiv opšte sigurnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari