U okviru sportske hale završavaju se radovi na otvorenim sportskim terenima namenjenim rukometu, košarci, odbojci, malom fudbalu i drugim sportovima koji se mogu ihrati pod vedrim nebom.


Šeg gradilišta Ljubiša Jović iz preduzeća GP „Standard“, koje izvodi radove na ovom sportskom objektu kaže da su radovi pri kraju i da će se završiti u narednim danima. On dodaje da će početkom aprila završeni sportski objekat biti tehnički primljen.

– Površina zgrade oko terena za male sportove, gde će biti svlačionice, lože za visoke zvanice i poslovni prostor za prodaju sportske opreme je oko 300 kvadratnih metara. Sem tog prostora, mi radimo i tribine površine 350 kvadrata i sve je to u završnoj fazi. Početkom aprila biće tehnički prijem. Mi malo kasnimo sa izgradnjom jer su poslovi po planu trebali da budu završeni krajem prošle godine, ali zbog snega i lošeg vremena to nije bilo moguće, iako smo radili na temperaturi od minus deset stepeni-naglasio je šef gradilišta Jović.

Otvoreni tereni za male sportove grade se uz pomoć sredstava Ministrastva za omladinu i sport i grada Požarevca. Oni će za vreme lepog vremena služiti kao igralište, a tokom zime tu će biti klizalište.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari