Gradski odbor SNS u Požarevcu proslavio je svoju slavu Svetu Petku u svojim prostorijama. Tradicionalno rezanje slavskog kolača obavio je lokalni paroh otac Miroslav, koji je obred rezanja kolača izvršio sa domaćinom slave Mladenom Ničićem.

Nakon rezanja kolača Ničić je jedno njegovo parče predaoSlobodanu Živkoviću, koji je na taj način simbolično postao domaćin slave iduće godine. Prvi čovek požarevačkih naprednjaka Nebojša Jočić čestitajući slavu svim prisutnima naglasio je da je SNS, iako postoji tek tri godine, postigla zapažene uspehe kako u Srbiji tako i na lokalu.

– Mi smo po rejtingu najača stranka u Srbiji, kao i u većini srpskih gradova i opština. Na predstojeće izbora siguran sam da ćemo postići dobar rezultat i u lokali i u Srbiji – istakao je Jočić nakon rezanja kolača.

Ceremoniji rezanju kolača pored rukovodstva SNS, njihovih članova i simpatizera, prisustvoli su i gosti iz Nove Srbije, kao i delegacija Vulinovog Pokreta socijalista iz Požarevca. Na svečanoj slavskoj večeri SNS-a u restoranu „GEM“ kao gosti bila je delegacija DS-a iz Požarevca, na čelu sa predsednikom Gradskog odbora Žarkom Pivcem i članovima odboraVladanom Jankovićem i Aleksandrom Lukićem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari