Udruženje građana „Podignimo gard porocima“ iz Požarevca je u Jugoslovenskom dramskom pozorištu prisustvovalo prezentaciji fondacije. Novaka Đokovića. Prošlog četvrtka Novak i njegova supruga Jelena promovisali su svoju akciju „Ostvarimo njihove snove“ čiji je srž rad sa mladima i njihovo izvođenje na pravi put kroz bavljenje sportom.

Svakako, zvezda večeri bio je i jedan od najboljih tenisera svih vremena, Boris Beker, inače član stručnog tima našeg najboljeg tenisera. Ovakva akcija prirodno se naslanja na sve ciljeve udruženja građana „Podignimo gard porocima“, ali ih je ipak poziv za ovaj prestižni događaj iznenadio.

– U isto vreme smo puni utisaka i počastvovani boravkom među kremom sportskih radnika Srbija, ali i Evrope. Dokaz da se krećemo u pravom smeru je i to što je naše prisustvo tamo konkretizovano i potpisivanjem ugovora sa direktorom Sportske akademije Beograd i njenim predstavnikom prof. Leonom Lukmanom, kazao je Marko Dmitrović, predsednik udruženja građana „Podignimo gard porocima“.

On je još objasnio da je cilj buduće saradnje sa ovom eminentnom obrazovnom ustanovom otvaranje isturenog odeljenja Sportske akademije u Požarevcu koje ce vršiti sportsko usavršavanje trenera iz različitih sportskih klubova za zvanje operativnog trenera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari