Pozivnice upućene za ustoličenje mitropolita Joanikija na Cetinju povučene

Ostavite komentar


  1. Boze cime se Crnogorci i mi bavimo a zivimo u 21 veku.Ja mislim da je to i trebalo i treba da se obavi u krugu crkvenih ljudi a ne da se tu nalaze politicari ali i SPC umesto da miri ljude gleda da ih jos vise razjedini.

  2. Stvarno su nesretni Serbi i njihova SPC „remetilački“faktor na Balkanu…Koja halabuka oko ovoga od istih onih koji se nisu ni čuli kada se davala misa u sarajevskoj Kadetrali za streljane u Blajburgu.I je li istina da se daje misa za Pavelića svake godine u zagrebačkoj Katedrali?Gdje su istraživački novinari iz“Danas“?

  3. Politicari bi htjeli i Bozju crkvu da stave u svoj opseg kao sto stalno manipulisu sa narodom
    Crkva je jedna Pravoslavna u cg pa zvala se Srpska ili Crnogorska svi vjernici idu u Kanonsku a nevjernici crkvom manipulisu i zato misle da mogu da i u MUPu naprave crkvu

  4. O čemu onda Vučić razmišlja,zateže,drži u neizvesnosti,tvrdi pazar,filozofira,političi,čeka datum,…?Lepo je rečeno da će to biti isljučivo verski čin uz prisustvo crkvenih velikodostojnika.

  5. Kako je moguce da se objavljuju samo antisrpski komentari na srpskom portalu? Mora da je i portal antisrpski. Drugog boga nema.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.