Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Novom Sadu raspisao je konkurs za četvoromesečnu radnu praksu za studente i diplomce Univerziteta.

Budući praktikanti imaće priliku da aktivno učestvuju u redovnim aktivnostima Centra na uspostavljanju i negovanju odnosa sa poslodavcima i sa studentima. Praksa je volonterskog karaktera a rok za prijavu je ponedeljak 5. septembar.

Praktikanti će moći da učestvuju u realizaciji svakodnevnih poslova koji se realizuju u Centru, kao što su: uspostavljanje kontakta sa kompanijama, održavanje sajta, pomoć pri organizovanju stručnih praksi, rad sa studentima u Centru, obuka za vođenje radionica za pisanje CV-ija, radionica za intervju, registrovanje studenata, promotivne aktivnosti i organizacija događaja.

Radna praksa za studente i diplomce Univerziteta u Novom Sadu počeće početkom narednog meseca a trajaće do 30. decembra ove godine. Praksa obuhvata rad u Centru dva puta nedeljno po četiri sata. Nakon uspešnog završetka prakse, učesnici volonteri dobiće potvrdu o obavljenoj praksi.

Zainteresovani studenti i diplomci Univerziteta treba da pošalju CV i motivaciono pismo na mejl [email protected] ili [email protected].

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari