Policiji niste dužni da date svoj mobilni: Koja su prava građana prilikom hapšenja, a koja uglavnom ne znaju?

Ostavite komentar


  1. Поштовани хвала ,текст одличан и добро је да се сваки грађанин упозна.

  2. Ne treba mi da znamo ove detalje, treba druga vlast koja ce biti na strani naroda a protiv kriminalaca. Uhapse te, ok desava se opravdanonili neopravdano ali ti kazu sta imas pravo a sta nemas. U Srbiji nemas ni ono sto bi trebalo da imas.
    Imao sa iskustva sa austrijskom zandarmerijom…ljudi ti lepo kazu sta kako i zasto, ako si normalan ne opires se nema nikakvih problema, ako je greska izvinjavaju se i odvezu te gde hoces u gradu.
    Trenutno je u Srbiji obrnuto na glavacke.

  3. Hvala na ovim savetima, mada se pitam koliko li su sprovodivi u praksi. A da će jedan advokat navijati za advokate, to je jasno („jedini i najbolji prijatelj“). Par besplatnih prijatelja bi isto bilo zgodno imati, ali ko će danas još da staje na crtu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.