Pravna zastupnica glumačkog para veruje da će biti sankcija za one koji su im pretili

Ostavite komentar


  1. Unapred se zna pojeo vuk magarca i to je to U drzavi sa ovakvim pravosudjem.

  2. „Предмет није заведен“ ??? Е земљо Србијо. У нормалној администрацији, предмет кад се преда државном органу, одмах добије заводни број и обрађивача. То може само врховни руководилац да измени, мислим на обрађивача предмета. Да неће загорка да га узме у рад и као сваки поступак, одради га врхунски. Па од Француза је добила неку награду, медаљу, шта ли.

  3. Šta da kažem osim: Bravo,za advokaticu i „ženu zmaj“,u odbrani „ljudskih prava“ i privatnosti !!! Apel na sve „normalne“advokate da slede njen primer !!

  4. Da pogađamo šta će biti sa ovom tužbom ili ne? U svakom sluĉaju bravo za postupak, nema drugog načina, neka bar ostane trag ovog bešĉašća i kriminala u kome živimo. Znaće se jednog dana u čijoj fioci su leźale tužbe, ko je opstruirao pravdu i ko je pomogao kriminalu da se ovoliko razmaśe? Nadam se tome.

  5. Pa kakvim pretnjama vi pisete zar nije sloboda govora,pretnjja je ono sto ke novinar Brkic javno izneo,pretnja je ono sto nose slike sa vesalima a ovo sto je poslanik rekao da du oni sljam mislim da jf to uvreda i zato trrba da owgovar a i ovi.pre navedeni treba da odgovaraeju ,

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.