Pravosnažna oslobađajuća presuda za atentat na Draškovića

Ostavite komentar


  1. Vuk treba da se dozove pameti jer za to nikad nije kasno. Podržava Vučića, a ne shvata da je taj mali diktator sve istitucije društva pa i pravosuđe stavio pod svoju šapu. Pa zar nisu njegovi sudovi nedavno oslobodili Caneta, Kertesa , montirali lažnu optužbu Miškoviću… : da se Predsednik države sastaje sa tajkunom za kojim je raspisana interpolova poternica i da je zabranio Ustavnom sudu R.Srbije da se izjašnjava povodom potpisivanja B.Sporazuma. A da je i sam Vučić govorio neutralno pa čak i pozitivno o poznatom "vođi navijača" (što je samo sinonim za kriminalce raznih fela u Srbiji ), a koji je pre neki dan ubijen u međusobnom obraćunu mafije.

  2. vuk draskovic je veliki covek i i politicar koji je imao viziju,,,a narod srpski to nije znao da ceni i zato i zivi tako bedno i jadno,,,drzavna bezbednost je jedini krivac za sve lose sto se desavalo u srbiji,,,,,i dalje ona vlada,,,,,,,,u presudjuje,,,,

  3. Ima jedna dobra stvar u ovoj oslobađajućoj presudi. Ko ne voli Vuka, a ja ga ne podnosim (povraća mi se kad ga vidim), uživaće u kuknjavi koja sledi narednih meseci. Zašto ću uživati u kuknjavi i zašto ne podnosim Draškovića. Provukao se bez kazne za teške zločine protiv mira koje je počinio. Setite se samo ko je počeo da šeta mrtvačke sanduke po Jugoslaviji i projektuje rat. Samo za onu izjavu o zelenoj zastavi i sečenju ruku trebalo je da robija. Prevođenje Draže Mihailovića na stranu boraca protiv fašizma je stvar zbog koje mi se uvek, sitom ili gladnom, povraća kad vidim tog čoveka. Kako poštovati čoveka koji se plaši žene. Čoveka koga žena vodi kroz život od dana kada su se upoznali.

  4. Naravno kad nisu krivi sve je taj covijek sa slike iscenira kod njega u Crnu Goru ..!!!!

  5. Svako ima pravo na promenu "ideoloske kosulje" pa i Vuk Draskovic, nekadasnji
    Seseljev kum, vojvoda i "ljubimac" Draze Mihajlovica.
    Da je Vuk Draskovic 2000 god u Budvi slucajno bio ubijen, atentatori bi dobili visoke zakonske kazne jer Srbija ne voli (pogotovo njeni politicari) one koji se u medjuvremenu urazume i ne guslaju vise o Srbiji do Moskve,Kine i Severne Koreje
    "braneci srbe u rasijanju" dok ovi po Srbiji idu ulicama u pocepanim gacama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.