Prazne ulice Požarevca: U strahu od korone su velike oči

Ostavite komentar


  1. Eh a gde sam ja,ako nisam u Po,valjda na tamnoj strani meseca,stanje kakvo se opisuje u tekstu pa i nije baš ovakvo.,malo opuštenija varijanta

  2. Polako ali sigurno plan uspeva.Brnjica sve vise,strah sve veci.Pa sutra trazi svoja prava.

    1. Zbog tebe i takvih srbija ima veliki broj zarazenih i umrlih

      1. Strasno je koliko zatucanog sveta ima,kao da u srednjem veku zivimo.Koju slobodu vi trazite,slobodu da sirite zarazu.Namerno ugrozavanje zdravlja (i zivota) drugih je zakonom kaznjivo,a vi upravo to cinite ne nosenjem maski.

  3. Strasno je koliko zatucanog sveta ima,kao da u srednjem veku zivimo.Koja prava vi trazite,pravo da sirite zarazu.Namerno ugrozavanje zdravlja (i zivota) drugih je zakonom kaznjivo,a vi upravo to cinite ne nosenjem maski.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.