Predat zahtev za smenu uprave Agencije za restituciju zbog prekoračenja rokova u velikom broju slučajeva

Ostavite komentar


  1. Nepravda koja traje 70 godina. Naši zahtevi pored smene rukovodstva Agencije su i izjednačavanje ljudskih prava i to ukidanje sadašnjeg zakona o obeštećenju i primene crkvenog zakona za sve ostale građane bez obzira na versku i nacionalnu pripadnost! Pristajemo samo na obeštećenje po principu tržišne vrednosti opljačkane imovine, odnosno imovinu za imovinu kako važi u crkvenom zakonu. Pored toga zahtevamo i nadoknadu štete i izgubljenu dobit od momenta usvajanja antiustavnog i diskriminatornog zakona o „obeštećenju“ sa nekoliko procenata od tržišne vrednosti i to na 12 godišnjih rata u bezvrednim obveznicama! Oteto Prokleto!

  2. Od 2014. godine do danas ništa se nije promenilo u našem slučaju. Majka kao podnosilac zahteva je već odavno umrla ne dočekavši da joj se vrati išta od oduzete imovine. Očigledno je da neko mora da napusti funkciju a najodgovorniji je upravo direktor Agencije za restituciju.

  3. A kako su izračunali ukupnu vrednost,kada predmeti nisu procenjeni,niti rešeni?Đuture.Otprilike?

  4. Doslo je vreme za promene. Substitucija da se uvede i trzisna vrednost, inace revolt.

  5. Sramota! Agencija ne radi od početka dobro.Ove godine sam poslala milion mailova….niko da odgovori.Zovem na dat broj…neispravan..Pronašla drugi broj…niko se ne javlja

  6. Agencija za restituciju je jedna velika sramota. Pravnici ili savetnici sta su vec, veze nemaju sa zakonom ,pravom i pravdom. Jedna velika 0, ali sta ocekivati od komunista.Vredjaju zdrav razum i dostojanstvo coveka. SRAMOTA

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.