Predizborno raskopavanje Beograda

Da li su gradske vlasti naštelovale da kapitalne projekte vredne 24 miliona evra završe do izbora?

Ostavite komentar


  1. Samo kolpletan idiot može pred špic septembra i oktobra da pozatvara pola Beograda za saobraćaj…

  2. saobraćajni ali pre svega predizborni kolaps, sa sve slikanjem i puvanjem po medijima. tako cilj opravdava svako sredstvo.

  3. Gradjani Beograda samo su kulise za demonstraciju "učinka" trenutne vlasti. Tokom prva dva dana zatvaranja Glavne ulice u Zemunu, na najužem delu ulice kojom se odvija čitav saobraćaj prema Vojvodini, nije bilo nikakvih radova. U Banatskoj ulici poginuo je jutros radnik zbog neadekvatnog obezbeđenja cevi toplovoda. Sliku haosa teško je opisati. Ako se tome doda usko grlo zbog Pivo festa i obnove Brankovog mosta, pitam se šta su to Zemunci skrivili da ih aktuelna gradska vlast tretira kao zamorčiće.

  4. Hvale se da ima 1800 gradilišta…Grad se kažu "spušta na reke" u koje se sliva sav fekalni otpad, deponije i tsl
    Ps. poslovica: "prvo skoči pa kaži hop"! Pa jel otojuč kad se izlila Sava sve bilo poplavljeno fekalijama sve ulice: Karađorđeva, Savska, Mišićeva (pored sajma)…mesec dana narod se vozio u mulju i vodi (jer drugih deonica nema)…..voda izbijala čak u šahtama u Nemanjinoj (ugao s Kneza Miloša)….Kako se zida? Prođite bilo kojim naseljem gde su privatne kuće (parter, sprat) pa ćete videti tu silnu gradnju niču zgrade od 5-6 spratova…..Bg postaje grad FAVELA.

  5. Već krenuli u trku dosovski portali da omalovažavaju svaki potez ove vlasti pričajući priču kako ovo sve što se radi u BG je zbog izbora. Ako je tako pa naprednjaci onda nikako i ne izlazte iz kampanje. Rade i kada ima izbora i kada ih nema. Dosmanlije i ovi mediji koji ih podržavaju braneći ih radili su mesec dana do izbora i mesec dana posle izbora, sve ostalo vreme bavili su se pljačkom i ličnim bogaćenjem.Toliko o ovom naslovu.

  6. Jedan od Marfijevih: "Ako ima izgleda da se nešto promeni, izbori se ne raspisuju."

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.