Predkorak za završnu fazu

Novi aspekti srpsko-američkih odnosa

Ostavite komentar


  1. Lupate gluposti. Po vama je najbolje da se zatvorimo u 4 zida i ne idemo nigde.

  2. Vrlo dobar clanak ! Vidi se da autor odlicno poznaje istorijat srpsko-americkih odnosa. Na kraju clanka, interesantan predlog nasim diplomatima.

  3. Sirbija trebala svoje vreme da udje. U Eu ( NATO nije obaveza) i stime bi bila skupa sa svojima koji sü Jos u Hr CG sada vec i u Sloveniju i da bez granice krecu po svetu kao ostali clanovi Eu ! Kao sto Madjari usko suradjuju sa. Rusima niko ziv nebi imao nista
    protiv da i Sirbija izvozi malinu jabuku sargarepu ( ogr. Potencial stoji Iza ovih mogucnosti !Nazalost za Sada samo na papiru?!)

  4. Gde god odemo dobro prodjemo. Samo oni koji nas mrze oni koji nam zavide.

  5. Razgovaraće se u rukavicama kako i dosad kako bi se na neki način ostavio prostor za dvojako tumačenje pitanja oko statusa. Stav Srbije je jasan, nema promene jer je KiM srce Srbije.To nas predsednik nece odustati nikada od interesa Srbije

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.