Predlog ministarke Grujičić za rešenje lista čekanja ima jednu začkoljicu

Ostavite komentar


  1. sa sadašnjim obimom posla ti isti lekari i sada rade kod privatnika pa ne kukaju o preopterećenosti,valjda zbog para ali ako smo kod para reformišite zdravstvo
    po meni je ono kao RTS javni servis koji svi moraju da plaćaju a ne gledaju ga
    mnogo stvari u zemlji treba rasformirati

  2. Ministarka se upetljala sa ovim pokusajem oko lista cekanja i pretnji kolegama, da joj je sad teze da se “ izvadi“, nego da zaista sprovede u delo to sto prica….

  3. Gde to pise da urolog specijalista ne moze da te pregleda ni da radi normalno radno vreme???? A njega ni za lek u
    Beogradu. Pa gde su??????

  4. Kad rade privatno,sve može. A kad je u državnoj službi,onda treba kraće radno vreme,bolje plate,itd…

  5. Ako radi pricatno mora da smanji radno vreme u državnoj. Ako ne smanji u državnoj neće biti skocentrisan i biće ne efikasan i obrnuto. Samo državnoj i veća plata. Ili objediniti državnoj i privatno. Nešto kao apoteke sa receptima.

  6. Lekarima koji rade najteže poslove i zato imaju manji broj radnih sati u odnosu na druge, ne bi trebalo predlagati prekovremeni rad čak i kad bi bio odlično plaćen. Zato što nikakav novac neće moći da nadoknadi propuste koji mogu biti i fatalni po pacijente jer su lekari,na najtežim poslovima bili premoreni upravo zbog prekovremenog rada.

Ostavite komentar


Društvo

Sofronijeviću ukinut pritvor 10

Sofronijeviću ukinut pritvor

Srećko Sofronijević iz Zvečana, koji je uhapšen sredinom aprila na prelazu Brnjak kada je sa porodicom krenuo u pravcu centralne Srbije, pušten je da se brani sa slobode, potvrdio je danas za Kosovo onlajn njegov advokat Nebojša Vlajić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.