Kako je Predrag Koraksić Koraks postao neprijatelj države i estrade

Ostavite komentar


  1. Da nam nije Koraksa, Petričića i sličnih, sivi i sumorni bi nam dani bili. To su momčine prave – življi, pametniji, mlađi, pošteniji, duhovitiji… od ove političarske balavurdije & balafurdije.

  2. Koraksov rad je podlozan kritici, kao i rad bilo kog drugog umetnika. Samo sto u ovom slucaju, ako neko kaze da je to sto je nesto nacrtao smece, odmah se prelazi u ulogu zrtve. Odmah se pricinjavaju progoni, diktature i slicno, a coveku, hvala Bogu, ne fali dlaka na glavi. Dakle malo manje kmecanja da je neko zrtva i malo manje samoobozavanja.

  3. Koraks Bog ilustrovane satire. Sve osim bespogovornog divljenja je zabranjeno. Ali zato kada Zeks izadje sa satiricnom montazom AI, onda je to atak na srce demokratije. U prevodu, jednima treba dopustiti sve i najdublje slojeve vulgarnosti, jer su opozicija, ali drugima se treba uskratiti bilo kakva kritika, jer nisu opozicija.

  4. Predrag Koraksic Koraks nije nikakav neprijatelj tzv drzave i estrade(skoro isto na broj primitivaca) vec je istomisljenik vecine Srba u otporu korupciji i krupnom kriminalu partija na vlasti.A kraj im je jako blizu.

  5. Da je ovo ozbiljna država, CORAX bi se smarao od dosade, ali na žalost, on ima pune ruke posla.
    Hvala Vam što postojite.

  6. За разлику од Коракса, који је увек био и биће НЕКО, Карлеуша је била, јесте и остаће нико и ништа.

  7. Tirani nikad nisu imali smisla za humor, možda poneki za „crni“, kao recimo Neron, koji je, po anegdoti koju navodi Svetonije, gledao kako Rim gori i pritom svirao i pevao. A ovaj n it ume da svira niti da peva, ume samo da preti, ali ko gubi ima pravo da se ljuti. To bi alek, kao vrsni sportista trebalo da zna.

  8. Satira je oduvek postojala i treba da postoji. Bez obzira ko god da je na vlasti. To je vrsta jednog ogledala u kome niko ne voli da se ogleda, ali koje daje drugi deo slike vlasti.

  9. Pa nije ga ni Milosevicev rezim nazivao neprijateljem, ne moraju ni razni dziberi ovoga rezima.

  10. Цепа деда све од реда,посла има јер је у Србији углавном БЕДА.

  11. Koraks je sjajan.
    Na žalost, čak ni on ne može da nam dočara ovaj haos oko nas.

  12. Botovi sekte zvane SnS ne prestaju sa radom ni vikendom, željni istine pomno prate „izdajničke“ medije što u suštini i nije tako loše

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.