Predrag Koraksić Koraks povodom karikature na naslovnici Danasa: Proste sadržaje oni plaćaju našim novcem

Ostavite komentar


  1. U „porno „državi največi
    domet je Farms i perso
    nre iz realitija.Niko od
    njih niri shvata bilo koju
    stilsku figuru,niti znaju
    šta je to.

  2. POŠTOVANJE, GOSPODINE KORAKS! Imate autoritet akademika, um zdravorazumskog i pametnog čoveka i energiju tinejdžera. Svaka čast!

  3. Sponzorisati kič dok se deca leče SMS-ovima, stvar je zbog koje se stvarno treba umeti ne stideti. Svaka čast!

  4. Bravo Koraks majstore, karikaturom protiv bolesnih, nepismenih i bahatih primitivaca, cim su se oglasili mnogo ih boli, mnogooooo.

  5. Nije sporna tema i ideja karikature, vec njena banalnost. Gospodin Koraks ume i moze mnoogo bolje i ne zasluzuje da se valja u blatu primitivizma, koji s’ pravom proziva.

  6. Dragi Korakse razumeju oni karikaturu (bar oni „glavni, izuzimam Anu) ali se prave ludi jer im ne odgovara istina. Samo nastavi i ne obaziri se na njih .

  7. Šta bravo ? Ako ima Nobelove nagrade za karikaturu, dari je g-dinu Koraksu ! Bravo !!!!

  8. Gospodine koraksiću,ne brinite,sa vama smo,karikatura je vrhunska,a na njihovu kuknjavu nas z………!

  9. Uvek podržavam Koraksa.
    Mnogo zdravlja i sreće mu želim ,i samo napred.Takvu Srbiji ja želim,koja pristojnošću, kroz umetnost,šire kulturu. Ali iskreno mislim da smo nažalost manjina

  10. Razumeju oni ali im ne odgovara pa izvrcu. Bravo za Gospodina Koraksa. ❤️❤️❤️

  11. Daće oni Jeleni Karleuši i ostalim „estradnim zvezdama“ i nacionalne peneije po 160000 dinara a onim koji su dadili 40 i više godina 16000 ili nešto malo više. Jad i beda od države šta reći. Sve će to narod platiti.

  12. Legenda,legenda,neponovljivi ste postovani Gdine..Treba Vas klonirati zbog generacija koje dolaze.Bravo za sve do sada..

  13. Corax Legendo!
    Srećan rođendan!
    Da si nam živ i zdrav i da još dugo crtaš karikature. Uživam u njima. Veliki pozdrav i hvala

  14. Veliki pozdrav najboljem karikaturisti svih vremena. Od prvih izdanja lista Vreme do danas zaista vrhunske karikature. Njegova inteligencija je za veliko postovanje. Svaka njegova karikatura je pravo umetnicko delo. Zelim mu puno zdravlja i jos puno karikatura.

  15. Što gos-n Koraks ima u malom prstu , oni koji ne shvataju njegove karikature ili vide sebe u njima – nemaju u glavi ! Živ nam bio gospodine Koraks !

  16. Није карлеуша ушла у власт, него је власт ушла у њу. Њену главу. И све остало.

  17. Ako Telekom daje novac umetnicima karikatura ovog karikaturiste ima suprotno značenje.

  18. Bravo zato što pokazujete surovu realnost u kojoj smo zarobljeni 30 i više godina.

  19. Koraks je to onako blago predstavio,obzirom na količinu vulgarnosti i nemanha pojma p pevanju.E,to je upravo slika stanja društva.
    Koraks je genijalac u svom poslu.

  20. Kada ćemo da shvatimo,, potom i odlučimo da svoje pare prestanemo da dajemo Vučiću, koji kroz svoje reklame iste troši za svoj lični tj njegov rejting???

  21. Узалуд величате господина Коракса, ова карикатура је испод сваког уметничког и интелектуалног нивоа, непријатно ме је изненадио , као да је и сам потонуо у примитивизам због свог беса немоћи !

  22. Zbog čega ne dajete moj komentar? Takvu demokratiju nam nameću sa 20 procenata čitalaca „trećeg oka“ i poštovalaca Ljubiše Trgovčevića…,imate li malo razuma da shvatite da je 2 i 2 4!!!

  23. Toliko o slobodnom pristupu medijima….i onda se pitate što ne prelazite cenzus!!!??ima mnogo više onih koji nisu kao Vi!

  24. Veliko bravo gospodine Korakse treba da in je sramota da daju tolike pare za jedan anti talenat.Moga deca nemaju srestava za lecenje a oni dodvoravanje vlasti placaju sramota velika.

  25. Neverovatna je vitalnost Koraksovog duha, poslednjih godina sve manje zelim da citam o ludilu aktuelne vlasti pa uglavnom obavezno pogledam prvo karikaturu pa eventualno procitam detaljnije clamak. Voleo BiH da je 50 godina mladji pa da nas zabavlja i ulepsa sumornu stvarnost.

  26. Blagi ste g.Koraksiću, kakvo blato curi iz njihovih medija, vi ste simbol kulture.

  27. Ovo je borba pojedinca,puno ih ima, tih hrabrih junaka kao Koraks i svaka cast.Al pojedinac ne dobija bitku,struka kod nas cuti,ne reaguje,ne organizuje se,i zato je rezultat 0

  28. Za JK album/e se daje 1, 5 miliona €???
    A djeca u planinskim skolama, riditelja čija su primanja ispid minimalca, plaćaju knjige.
    Šta je sa ljudima u Srbiji??

  29. Vredjaju me kao ženu i majku izjave ministra i njegova dva sefa a ne Koraksova karikatura. Ministre boli vas istina sve ste degradirali i uništili u ovoj zemlji. Unistavate bit ovog naroda svojom naopako
    kulturom, ideologijom, vaspitanjem…

  30. Šta očekivati kada oni Kružni tok doživljavaju kao GILJOTINU treba hrabrost ići u kružni tok i znati gde izaći inače osta u kružnom toku da se ceo dan vrti i zato je ona poslanica nazvala turbo kružni tok jer je iz prve izašla na pravu stranu ,da je mislila e onda bi ostala u kružnom toku dok joj ne ponestane goriva
    To je današnja vlast sprženih mozgova.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.