Snežana Sedlar (G 17 plus) diplomirana pravnica, juče je izabrana za predsednicu Skupštine opštine Odžaci. Sedlarova, koja je i narodni poslanik, odmah je, nakon desetak dana, najavila povlačenje sa ove funkcije.

Ona je, obraćajući se odbornicima rekla da kolicioni parntenri znaju da će njen mandat biti veoma kratak, jer će odborničko mesto ustupiti drugom predstavniku svoje stranke, što podrazuvema i izbor novog predsednika SO.

Ona je naglasila da je bila nosilac odborničke liste i da je imala obavezu prema biračima da bude odbornik. Za funkciju predsednika opštine stranka G 17 plus sa svoje odborničke liste predložiće drugog kandidata. Novi predsednik SO Odžaci biće izabran na prvoj narednoj sednici, kroz desetak dana, kada će biti birani i predsednik opštine i opštinsko veće. Na jučerašnjem zasedanju za zamenika predsednika Skupštine opštine izabran je Milivoje Pavlović (PUPS), a za sekretara je postavljen diplomirani pravnik Miloje Lepojić (SPS). Treba naglasiti da je ovo bio drugi nastavak konstituivne sednice, jer su 24. februara samo verifikovani mandati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari