Predsednica Udruženja tužilaca: Vesti o otmičaru u tabloidima nagađanje, ne i detalji istrage

Ostavite komentar


  1. Ovde nije stvar istrazi,ovde je stvar da su Tabloidi uništili budućnost jednog deteta.Čak i unuci ove devojčice će doći preko interneta ,zahvaljukući Tabloidima,do gotovo svakog detalja otmice.Tabloidi moraju da budu kažnjeni i da milionskim iznosima bar delimično uklone bol i patnju koja će biti tek u budućnosti i veća od one patnje koju je naneo onaj nečovek.

  2. Ne mozete razvodnjavati kofama vode nesto sto nije razredivo, gospodjo Nikolic. Uopste nije rec o tome o cemu govorite i okanite se ovestale retprske prakse vasih poslodavaca. Hocete li da vam citiram gadosti iz podnaslova Informera, Kurira i Telegrafa, koje uopste nisu ni takozvana nagadjanja vec svesno ruiniranje zivota maloletne zrtve imajuci u vidu kulturolosko okruzenje iz koga potice.

  3. Čiji je posao da zapisnici iz istrage uporede sa onim što iznose tabloidi, da bi se utvrdilo da neko prodaje te podatke tabloidima? Ova gospođa se bavi nečim drugim….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.