„Predsednik ništa ne preduzima na slučaju ubistva gardista“

Obeleženo 14 godina od smrti dvojice vojnika u Topčideru

Ostavite komentar


  1. Спречити несметано вршење криминала правосуђа над грађанима Србије!

    Тужиоцима и судијама укинути имунитет – увести им лиценцу ( као што и друге професије имају) не мешајући се у њихову самосталност и независност а све у циљу гарантоване примене Закона, Устава, Кодекса и дате Заклетве!

    Обавезно укинути “слободно судијско уверење” (нигде у свету не постоји) како би се избегла могућност „организованог криминала“ злоупотреба и заобилажења примене Закона, Устава, Кодекса и дате Заклетве!

    Формирати Народно независно тело за контролу рада тужилаца и судија!

    Обезбедити нашој деци и будућим генерацијама цивилизовано друштво и повратак моралних вредности!

  2. Insistirate i vi i pola javnosti srpske na necemu sto se nije desilo. Muka je teska decu izgubiti i prihvatiti istinu koja je najcesce toliko jednostavna da je tesko u nju poverovati. Dozvolili ste da vam razni klipani pomrse misli teorijama o nekim nevidljivim ljudima koji dodjose niotkuda i odose nikuda. Vojna komisija je jedina koja je bila odmah na licu mesta i dala pravi odgovor. Ovo posle je puko spinovanje za ko zna cije interese.

  3. To je odnos države prema građanima, puna su im usta obaveznog vojnog roka, a kada su momci nastradali država ćuti. Krije svoj nemar u najmanju ruku.Dakle, dvostruki standardi.Tim terminom omiljenim kod naših političara se najefikasnije maskiraju naši neuspesi, ali kada ih oni primenjuju onda je to u redu. Zamislite pakao porodica i to su dobili jel su svoju decu dali državi.

Ostavite komentar


Društvo

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju 9

Simptomi urinarne infekcije i koga češće pogađaju

Urirnarne infekcije jedan su od čestih razloga zbog kojih se javljamo lekaru, naročito leti. Učestalo mokrenje, bol, peckanje prilikom mokrenja, urin neprijatnog mirisa, mutan ili tamno prebojen, bol u donjem delu stomaka, krv u urinu, povišena temperatura najčešći su znakovi koji prate urinarne infekcije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.